16. - 20 oktober 2017 (skolernes efterårsferie)
Camp Skive
Camp leder

Thomas Bedsted

"Jeg hedder Thomas Bedsted, er campleder på Musikstarter Camp Skive. Vi glæder os for vildt til at lave nogle fede dage i musikkens og fællesskabets tegn.

Musik og teaterlivet blomstrer og bobler i og omkring ungdomsskolen Skive… Det er jeg sikker på at i vil komme til at mærke, når i tilmelder jer. Det er første gang der skal afholdes Musikstarter Camp i skive, men med det hold af dedikerede undervisere og pædagoger vi har, er jeg slet ikke i tvivl om at det bliver den fedeste camp –kom frisk – Vi glæder os."

Camp Skive - Crew

På Musikstarter Camp Skive vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Skive sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Underviser og pædagog

Rasmus Tinderup

Jeg er sangskriver, og er guitarist for forskellige artister. Derudover underviser jeg på Musikundervisning.dk, Silkeborg Højskole og Ungdomsskolen-Skive i sammenspil og guitar. Jeg er til daglig musikvidenskabstuderende på Aarhus Universitet.

Underviser og trivsel

Line Gade

Jeg hedder Line Gade og har altid været meget engageret i musiktiltag rundt omkring i landet. Jeg er stifter af Musikcamp Sydthy, startet sangskrivning og kor op i Hurup(på Thy), har været med til at sætte de to seneste musicals i Ungdomsskolen Skive op og så arbejder jeg lige nu på min debutplade d…

Underviser

Christian Møller

Christian Møller studerer guitar på musikkonservatoriet i Aarhus. På Campen skal Christian stå for sammenspil og nogle guitarworkshops. Christian er også udøvende musiker og har spillet i mange forskellige konstellationer, heriblandt til Aarhus International Guitar Festival.

Underviser og pædagog

Daniel Bæk

Jeg hedder Daniel Bæk, jeg skal undervise på Musikstarter camp Skive og jeg glæder mig for vildt. Til dagligt går jeg på lærerseminariet i Århus, og underviser i musik på Ungdomsskolen Skive. Jeg spiller i rocktrioen Double time. Vi er i øjeblikket i gang med at indspille vores debutplade og spill…

Pædagog

Regitze Sevelsted

Jeg hedder Regitze og er 27 år. Til dagligt læser jeg til lærer og passer mine fritidsjobs. Til ’Musikstarter’ er jeg ansat som trivselsmedarbejder, og det vil derfor være min fornemmeste opgave, at gøre alt hvad der står i min magt for at i alle har det godt, og at vi sammen holder humøret højt.

Pædagog og madchef 1

Kirsten

Vores helt fantastisk hold af KUU elever vil sørge for den mest fantastike forplejning under Campen. Der bliver forskellige små hyggelige restauranter man kan besøge, der bliver stearinlys og ikke minds lækker mad – Spitzenklasse/Weltklasse…. Glæd jer.

Pædagog og madchef 2

Eva

Vores helt fantastisk hold af KUU elever vil sørge for den mest fantastike forplejning under Campen. Der bliver forskellige små hyggelige restauranter man kan besøge, der bliver stearinlys og ikke minds lækker mad – Spitzenklasse/Weltklasse…. Glæd jer.

Program - Musikstarter Camp 2017

Mandag

Beskrivelse

Tirsdag

Beskrivelse

Onsdag

Beskrivelse

Torsdag

Beskrivelse

Fredag

Beskrivelse

Musikstarter Camp Skive

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Skive har plads til max 80 deltagere.

På Ungdomsskolen Skive er der rigtig hyggeligt, og måske ikke sindsyg meget plads - så vi forventer at alle er klar på at bo tæt, øve dør om dør samt hjælpe til med at dække borde, rydde op etc. Vi har det mest fantastiske køkkenpersonale, som laver mad og sørger for at vi bliver forkælet…. Men de vil nok gerne have en lille håndJ

På campen overnatter alle i de forskellige øvelokaler. Man sover på gulvet på medbragte liggerunderlag eller lignende. 

Maden på campen levers af KUU Skive. Morgenmaden vil bestå af boller, frugt, havregryn, cornflakes, etc. Frokost vil være rugbrød og pålæg og måske små lune retter. Aftensmaden vil blive serveret I forskellige små reatauranter, så der er mulighed for at vælge hvad man gerne vil spise hver aften…… Der vil være frugt og kage i løbet af dagen. 

På campen har vi en lille musikstarter-kiosk, hvor du kan købe sodavand, lidt slik etc. 

På Ungdomsskolen Skive er der fine toiletter og badefaciliteter, de er ikke helt nye, men de fungerer rigtig fintJ 

Musikstarte Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjblikkelig bortvisning.

Alle voksne undervisere og pædagoger har børneattest. 

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ungdomsskolen Skive

Frederiksdal Allé 7

7800 Skive