16. - 20 oktober 2017 (skolernes efterårsferie)
Camp Djursland
Camp leder

Kristian Kjerri Thomsen

Kristian - bedre kendt som Kukke - er 32 år og arbejder til dagligt som musikkoordinator i UngNorddjurs.

Kristian leder, ligesom sidste år, Musikstarter Camp Djursland. 

"Der er godt nyt til alle musikinteresserede unge i alderen 13 - 18 år på Djursland når Musikstarter vender retur i efterårsferien 2017 og du skal med! Musikstarter Camp Djursland er der tid og plads til at hygge sig i et socialt fællesskab samtidig med at man sammen kan fordybe sig i musikken. Der er kompetent undervisning fra gode musikundervisere, samt koncerter og besøg af professionelle musikere fra den danske musikbranche."

Crewet på Camp Djursland

På Musikstarter Camp Djursland vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Djursland sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Pædagog

Anders Boye Knudsen

Anders er 22 år og er til dagligt ansat som musikunderviser i UngNorddjurs. Anders spiller bas og det er anden gang Anders er med på Musikstarter.

Underviser og pædagog

Frank Petersen

Frank underviser i sammenspil + det løse. Frank er 39 år og er til dagligt ansat i Syddjurs Ungdomsskole og er producer og musikunderviser. Frank har været en af de bærende kræfter på Musikstarter Camp Aarhus flere år, men vender i år hjem til Djursland.

Underviser

Søren Madsen

Søren Madsen 50 år. Musiker. Musiklærer på Norddjurs Friskole. Flink.

Underviser, Elektronisk Musik

Jesper Svane

Jesper underviser i elektronisk musik. Jesper er 38 år og arbejder til dagligt selvstændigt som producer.

Pædagog

Nicklas Bøgelund

Nicklas er 23 år og er til dagligt ansat som musikunderviser i UngNorddjurs.

Underviser

Stefan Lindberg Busse

Stefan er 30 år og er til dagligt ansat som lærer på Norddjurs Friskole. Desuden står Stefan som musikunderviser på et par musikprojekter i UngNorddjurs.

Underviser, pædagog og videoproduktion

Tommy Lübeck Petersen

Tommy er 43 år og arbejder til dagligt som producer og journalist. Tommy underviser i sammenspil.

Videoproduktion

Leif

Leif skal på Musikstarter Camp Djursland undervise i videoproduktion. På Leif´s hold er der mulighed for at arbejde med det tekniske omkring afviklingen af storskærme og man skal samtidig rundt og lave præsentationsvideor af de andre musikhold.

Mad og forplejning

Jan Flak

Jan Flak, der på Musikstarter Camp Djursland kommer til at stå for forplejningen. Jan er til dagligt ansat som fritidsvejleder og klubmedarbejder i UngNorddjurs. Det er første gang han er med på Musikstarter og han glæder sig.

Underviser

Aske

Aske er kandidat-studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og har trommer som hovedfag. Derudover er han uddannet sammenspils-lærer. Aske har gennem tiden spillet i rigtig mange bands, turneret i det meste af DK.

Underivser

Freja

Freja er kandidat-studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og har sang som hovedfag. Derudover er hun uddannet kor-leder. Freja har stor kendskab og erfaring indenfor sangskrivning/sangteknik, som hun også underviser i. Hun synger i sit eget projekt Freja Würtz.

Program - Musikstarter Camp 2017

Mandag

Beskrivelse

Tirsdag

Beskrivelse

Onsdag

Beskrivelse

Torsdag

Beskrivelse

Fredag

Beskrivelse

Praktisk information

Værd at vide

 

Man flytter ind på campen fra mandag til fredag og sover, spiser, griner, øver musik og har det sjovt sammen. Her arbejdes frem mod en koncert, som afvikles torsdag aften, hvor familie og venner har mulighed for at komme og overvære det færdige resultat.

Det er muligt at tilmelde sig Musikstarter som en gruppe/band eller individuelt og du kan tilmelde dig sammenspil eller elektronisk musik. I løbet af ugen arbejdes der gruppevis, så hvis man tilmelder sig som gruppe/band, må man forvente at der bliver koblet flere på gruppen. Der arbejdes frem mod at hver enkel gruppe optræder med to numre til koncerten, hvor minimum det ene nummer er selvkomponeret. Desuden øves et stort fællesnummer, hvor alle synger og spiller sammen.

På Musikstarter Camp Djursland råder vi over gode øvelokaler, godt teknisk udstyr, god forplejning, gode toilet/bad faciliteter og velegnede soveområder.

 

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i efterårsferien.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ung Norddjurs

Åboulevarden 62

8500 Grenå