Camp Esbjerg
Camp leder

TBA

 

Campledere og info offentliggøres snarest. 

Crewet på Camp Esbjerg

På Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

TBA

Undervisere og crew bliver offentliggjort snarest

TBA

Undervisere og crew bliver offentliggjort snarest

TBA

Undervisere og crew bliver offentliggjort snarest

Praktisk information

Værd at vide

Det er med stor glæde, at vi igen i år afholder Musikstarter i Esbjerg. Skolernes fritidsdel, som er vært for Camp Vestjylland, indgår i et tæt samarbejde med Spillestedet Tobakken og Ungdomsskolen, for at vi også i år, kan skabe unikke forhold for vores camp deltagere.

Torsdag vil der være en åben koncert, hvor familie og venner kan komme og høre de unge spille. Koncerten foregår på Tobakken, store scene og det gratis at komme ind.

Overnatning finder sted også sted på Tobakken i lokaler på Konfus. 

Undlad at medbringe værdifulde genstande. Hvis det af en eller anden årsag er nødvendigt, er det på eget ansvar men bed om at få dem opbevaret af camp ledelsen.

Alle måltider under Campen er indeholdt i deltagerprisen.

Det er under Campen muligt at kontakte alle campens voksne medarbejdere. Forældre der vil i kontakt med Campen i løbet af ugen kan kontakte leder Dan Jensen eller Karen Gerling Hansen

Campens tre regler: 

  1. Ingen alkohol
  2. Ingen stoffer
  3. Opfør dig pænt.

 

Og husk så også lige, at det handler om:

 

Flid og Fællesskab! – Vigtigst af alt, er at du husker dit super gode humør, samt læser lidt på nettet omkring, hvilket projekt Musikstarter egentlig er!

Det handler mest af alt om det fællesskab vi skal have sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre og forhåbentlig får mange nye venner. Det bliver selvfølgelig også muligt, at møde de professionelle musikere helt tæt på.

Det bliver super fedt!

Huskeseddel

Sovepose/dyne/underlag/madras. Medbring desuden skiftetøj (evt. festtøj til koncert torsdag), håndklæde, toiletsager, ørepropper, mobiloplader mm.

Alle deltagere medbringer egne instrumenter og forstærkere. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler mm. Husk at mærke alle dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer og vær opmærksom på at, det er dine egne forsikringsforhold der skal dække evt. skader og bortkomst.

 

Adresse

Ungdomshuset Konfus på Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg