16. - 20 oktober 2017 (skolernes efterårsferie)
Camp Svendborg
Camp leder

Karina Jensen

Karina er leder på Musikstarter Camp Svendborg. "Jeg sørger for at du føler dig helt sikker på, hvad der skal foregå hvornår og hvorfor! Du kan spørge mig om alt ;) Det er mig du altid kan få fat på både før, under og efter campen. Jeg underviser også en smule på selve campen og så fortæller jeg en hel del. Jeg er til daglig musik- og korlærer og udøvende musiker."

Crewet på Musikstarter Camp Svendborg

På Musikstarter Camp Svendborg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Svendborg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Pædagog og Musikunderviser

Erik Dekker

Jeg sørger for at hjælpe dig med at spille musik! Jeg har styr på guitaren især og ellers kan du spørge mig om alt, der har med musikken at gøre. Jeg er til daglig musiklærer og udøvende musiker.

Underviser og sceneteknik

Ole

Jeg hjælper dig igang med at spille musik! Du kan spørge mig og få hjælp til alt det du vil lære og måske endda lære noget nyt? Jeg er til daglig musiklærer i Odense.

Underviser og koordinator

Carsten Lykke

Jeg er leder af musikafdelingen på Oureskolerne, hvor vi bor mens vi er på Musikstarter-camp. Jeg hjælper dig med at finde rundt på Oure - du kan spørge mig om alt du vil vide om stedet - jeg holder også en workshop sammen med dig, hvor jeg kan hjælpe med at skrive din helt egen sang. Til daglig arb…

Koordinator

Mette Romer Søborg

Mette er til dagligt viceforstander på Oure Efterskole. Mette hjælper til med at få alt omkring mad, overnatning etc. til at spille.

Program - Musikstarter Camp 2017

Mandag

Beskrivelse

Tirsdag

Beskrivelse

Onsdag

Beskrivelse

Torsdag

Beskrivelse

Fredag

Beskrivelse

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Svendborg afholdes i et samarbejde mellem Svendborg Ungdomsskole og Oure Efterskole. Campen foregår på Oure efterskole.

Alle deltagere sover i gode hytter med en seng til hver deltager. I jeres gruppes hytte har I eget køkken, bad og toilet. Vi spiser i Oures Spisehus, hvor der laves lækker mad til dig 3 gange om dagen.

Musikstarter camp fyn afholdes på Oure Skolerne (Oure.dk ) hvor vi kan være i deres meget fine musiklokaler, koncertsal og fedt lydstudie! Du kan sagtens begynde at glæde dig til en uge fyldt med musik, dygtige undervisere og professionelle musikere, der vil sørge for at du måske udvikler dig musikalsk og socialt.

Huskeseddel

Dit instrument og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Skolerne i Oure

Idrætsvej 1, 5883 Oure