15. - 19 oktober 2018 (skolernes efterårsferie)
UDSOLGT
Camp leder

Henrik Ørnsholt

Henrik - bedre kendt som Ø - er "chefen" på Musikstarter Camp København. "Vi skal igen i år afholde Musikstarter Camp i efterårsferien og det bliver som altid super hyggeligt og rigtig sjovt. Jeg glæder mig rigtig meget."

Crewet på Camp København 2017

På Musikstarter Camp København vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp København sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Underviser og teknisk tovholder

Ø (Henrik)

Ø er vores allesammens altmuligmand og teknikker. Han er en rigtig dygtig bassist og har stor erfaring med undervisning i sammenspil. Han vil på campen være ansvarlig for al teknikken. Så hvis f.eks. du mangler et kabel eller din lilletromme pludselig går i stykker, er det ham du skal henvende dig t…

Trivsel og hygge

Sara Gry

Sara Gry skal være med til at gøre Musikstarter Camp København rigtig hyggelig og sørge for at alle har det trygt og godt. Sara er til dagligt jurist, men har i mange år været vikar på Vesterbro Ungdomsgård

Undervisning, Fotograf og video

Martin Bentholm

Martin Bentholm er uddannet guitarist fra musikkonservatoriet i Århus. Han vil på campen undervise i sammenspil. Udover at være en rigtig dygtig guitarist, har han også et rigtig stort kendskab til studieproduktion og brugen af Logic Pro X. I vil heller ikke kunne undgå at se Martin i løbet af campe…

Video/Galleri

Prakstisk information

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse og kontaktoplysninger

Vesterbro Ungdomsgaard

Absalonsgade 8

1658 København

Værd at vide

Musikstarter Camp København har plads til max 60 deltagere, og foregår på to forskellige matrikler; Vesterbro Ungdomsgård og Gasværksvejens skole.

På skolen vil der blive etableret øvelokaler, hvor du også skal overnatte på dit medbragte liggeunderlag eller lignende.. Det er også her vi spiser morgen- middags- og aftensmad i skolen lækre kantine. Maden på campen levers af skolens køkkenpersonale. Morgenmaden vil bestå af boller, frugt etc. Frokost vil være rugbrød og pålæg. Aftensmad vil være almindelige retter som lasagne, boller i karry etc. Der vil være frugt og kage i løbet af dagen.

På Vesterbro Ungdomsgård er der rigtig hyggeligt, men ikke så meget plads. Det er til gengæld her den gamle lækre koncertsal ligger samt det nyistandsatte lydstudie, og her går vi over efter aftensmaden. Her vil alle koncerter blive afholdt med professionelt lyd og lys, og der vil også være mulighed for at jamme med hinanden inden vi går tilbage og går til ro. Det er en gåtur på ca. 100 m.

Musikstarte Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjeblikkelig bortvisning.