16. - 20 oktober 2017 (skolernes efterårsferie)
Camp Aalborg
Camp leder

Gitte og Thomas

Campens ledere er Gitte Friis og Thomas Ulrichsen fra Fritidscenter Lindholm i samarbejde med ledere fra øvrige deltagerklubber i Aalborg-området.

Crewet på Camp Aalborg

På Musikstarter Camp Aalborg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Aalborg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Underviser

Mikkel Koudahl

Mikkel Koudahl er studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, og en anerkendt og meget benyttet bassist i Aalborgs musikmiljø. Mikkel underviser i sammenspil på Camp Aalborg, og ved desuden en hel masse om at være sideman, studiearbejde

Koordinator og underviser

Rene Krone

Rene har været med på MUSIKSTARTER Camp Aalborg lige fra starten. Udover at undervise på Camp Aalborg sætter han holdet af de seje undervisere, du kan møde på Camp Aalborg. Rene er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og har undervist dér lige siden.

Nattevagt, transport mm.

Mikkel

Mikkel er ansvarlig for personale og nattevagter som er tilstede på campen hele ugen. Derudover vil Mikkel osse være ansvarlig for transport og busser til de forskellige ting vi skal til i løbet af ugen.

Pædagog og teknik

Peter

Peter er vores teknik-ekspert. Peter kan osse skaffe de ting man lige skulle stå at mangle på en musik camp.

Pædagog og medier

Ronni

Ronni er vores fotograf. Ronni tager en masse gode billeder og laver video til vores hjemmeside og sociale medier som facebook. Derudover vil Ronni osse være med til at gøre det hyggeligt, og sjovt at være på Musikstarter Camp Nordjylland.

Underviser

Jakob Lundbye

Jakob Lundbye har spillet professionelt for mange artister, bands og producere. Jakob er uddannet trommeslager på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han har modtaget flere legater til at rejse ud i verden for at spille og studere.

Pædagog og danseinstruktør

Sara

Til dagligt er Sara ansvarlig for dansekoreografi og vores danse hold. Derudover vil Sara være med til at gøre det hyggeligt, og sjovt at være på Musikstarter Camp Nordjylland.

Program - Musikstarter Camp 2017

Mandag

Beskrivelse

Tirsdag

Beskrivelse

Onsdag

Beskrivelse

Torsdag

Beskrivelse

Fredag

Beskrivelse

Galleri - Musikstarter Camp Aalborg

Praktisk information

Værd at vide

Fra Mandag d. 16. oktober til fredag d. 20. oktober afholder vi for femte gang Musikstarter Camp Nordjylland.

Denne gang afholdes campen på Lindholm fritidscenter beliggende lige over broen nord for Aalborg og Ca. 250 m. fra togstationen i Nørresundby.

Lindholm fritidscenter har en lang og stolt tradition inden for musik er en af de absolutte ældste klubber i Nordjylland, siden 1967 og til nu. I samarbejde med Gl. Lindholm skole er rammerne på Lindholm fritidscenter helt perfekte til en uge med fællesskab og musik.

Campen har plads til 60 deltagende unge i alderen 13 - 18 år.

Vi vil opleve danske artister besøge og give undervisning på campen.

Andre år har campen i Aalborg besøg af bl.a. Jøden og Jonny Hefty, Blue Van, Tomas Buttenschøn, Nelson Can, The Minds of 99, UFO, MC Clemens, Nephew, Christian Hjelm, Annika Aakjær, Ulige Numre m.fl.

Har du spørgsmål i forhold til Musikstarter Camps kan du finde en masse info på siden.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Thomas Ulrichsen fra Lindholm fritidscenter på thul-fb@aalborg.dk

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Erik Ladefogedsvej 8

9400 Nørre Sundby