16. - 20 oktober 2017 (skolernes efterårsferie)
Camp Nordsjælland, Egedal
Camp leder

Erik Rasmussen

Erik Rasmussen er Camp Nordsjælands øverste leder. Erik samler en rigtig god flok undervisere og pædagoger og tegner de store linjer. Til dagligt er Erik viceungdomsskoleleder ved Ung Egedal.

Crewet på Musikstarter Camp Nordsjælland

Et stærkt hold står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Nordsjælland. Gode undervisere, hjælpere og frivillige tager en kæmpe tørn. 

Alle voksne har børneattest.

Musikunderviser

Mikkel Kofod

Mikkel har været med til Musikstarter Camp Nordsjælland i alle år. Mikkel er trommeslager og en blændende underviser. Mikkel studerer til dagligt kulturproduktion og projektstyring på RUC.

Camp-koordinator

Lars Bugge

Lars er ham med overblikket! Lars får det hele til at gå op i en højere enhed i samarbejde med Erik og Mikkel. Herudover er Lars en super guitarist og underviser. Lars læser til dagligt på CBS.

Underviser

Benjamin Ackermann

Benjamin spiller bass, og han spiller godt. Han har gået på Køge MGK, og læser i dag musikvidenskab på Københavns Universitet, hvorfor hans teoretiske viden også er helt i top. Benjamin spiller i bandet Mob War, som udgav deres debut-plade i 2016, som fik stor ros i det danske musikmiljø.

Underviser

Jonas Brøsen

Jonas har været involveret i Musikstarter Nordsjælland på flere måder, både som undervise i produktion, og som band-doktor. Jonas har spillet trommer siden han var en lille purk, men udover trommerne har Jonas også Bark Studio, der ligger på Nørrebro i København.

Underviser

Marcel Gbekle

Marcel er en af Danmarks bedste soulsangere og korsangere. Han er et kendt ansigt, og ikke kun på Musikstarter Nordsjælland, han var nemlig en del af gruppen Alien Beat Club. Udover har han også deltaget i Melodi Grand Prix 2015. Og sidst men ikke mindst, er han en meget kompetent underviser.

Underviser

Mikael Martinsen

Mikael er en vanvittig dygtig guitarist og bassist, og har også været med på Musikstarter Nordsjælland siden den spæde start. Mikael har en god tilgang til undervisning, hvilket han også gør brug af i hele verden med hans projekt ’Beats Across Borders’.

Program - Musikstarter Camp 2017

Mandag

Beskrivelse

Tirsdag

Beskrivelse

Onsdag

Beskrivelse

Torsdag

Beskrivelse

Fredag

Beskrivelse

Galleri, Musistarter Camp Nordsjælland, Egedal

Praktisk information

Værd at vide

Hvad er det musik handler om? På Musikstarter Nordsjælland mener vi, at musik handler om at fortælle noget, og det gøres selvfølgelig gennem musikken. Derfor har fokusset hos altid været at skrive musik selv, i stedet for at spiller covernumre. Vi bruger derfor mange kræfter på at få fat i nogle af de bedste sangskrivere i Danmark, der på campen underviser i sangskrivning. Det er vores erfaring, at lige gyldigt hvilket niveau man musikalsk er på, så kan man altid fortælle noget gennem musikken, og vi har endnu ikke oplevet, at et band eller en grupper ikke har fået skrevet et nummer selv. Udover sangskrivning tillægger vi også instrumental undervisning stor værdi, hvilket udmønter sig i clinics og workshops.

Vi afholder for 5. gang Musikstarter Camp Nordsjælland i efterårsferien. Det bliver som altid en helt suveræn uge!! 

 

 

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ungdomsskolen Egedal, Hampelandskolen

Hampelandvej 7A

3650 Ølstykke