15. - 19 oktober 2018 (skolernes efterårsferie)
Camp Roskilde 2018
Camp leder

Søren Gravgaard

Søren er klubleder i Klub Roskilde Øst og Camp Leder på Camp Roskilde. Derudover vil Søren være at finde som trivselsmedarbejder under selve campen.

Ӂr 2 i Musikstarter Roskilde bliver en blanding af nyt og velkendt.

Igen i år sætter vi fællesskabet omkring musikken i højsædet. Der skal både øves musik, men der skal også være tid til pjat, hygge, kortspil, fælleslege, ekskursioner, åben scene og nye venskaber.

Vi har rykket vores location til et mere velegnet sted, så vi i år også får ordentlige bade og sove faciliteter. Årets Musikstarter bliver derfor afholdt på Østervangsskolen, hvor der er god plads til det hele.

Afslutningskoncerten bliver dog igen i år på Gimle, der meget gerne vil lægge deres legendariske scene til energifyldte Musikstartere.

Vi fastholder også et ambitiøst program for årets camp.

Hvert band får tilknyttet deres egen underviser, for at skabe et miljø med højt fagligt niveau, samtidig med at klubberne i Roskilde stiller et stort hold af trivselsmedarbejdere, der kan skabe en tryg ramme døgnet rundt.

Det endelige program og undervisere er ikke puslet færdigt, så hold øje med hjemmesiden for opdateringer.

Efter sidst års camp har vi fået indspillet en stor del af det originale materiale, der blev medbragt på campen. Det er ved at blive mixet og gjort klar til udgivelse d. 28/8.

Så afslutningsvis vil vi opfordre alle deltagere til at medbringe eget materiale til årets camp. Vi påtænker nemlig fremadrettet at skabe en seriøs ramme, hvor i som Musikstartere kan få indspillet og udgivet jeres eget materiale efterfølgende. For hvem vil ikke gerne have en playliste med Musikstarter musik på sin Spotify Account…”

Crewet på Camp Roskilde 2018

På Musikstarter Camp Roskilde vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp København sjov, tryg og lærerig.
Alle voksne har børneattest.

Musikunderviser

Mike Wind

Mike Wind er sanger og guitarist i bandet PRUNES og har en bachelor fra det rytmiske musik konservatorie i københavn. Underviser hovedsageligt i performance og sangskrivning.

Musikunderviser

Brian Høiberg

Brian Høiberg er Klubleder i Klub Roskilde Syd og har udover dette en sideløbende karriere som musiker. Som barn var Brian med i Vesterbro Ungdomsgårds sanggruppe og var senere med til at opstarte det kendte 90 er Funkband Zapp Zapp, med Erann DD i front. Brian er i den grad klubmand og har siden ha…

Danseinstruktør og pædagog

Mille Eilskov

Mille arbejder til dagligt i Klub Roskilde Øst, hvor hun blandt andet elsker at undervise i dans. Hun glæder sig helt vildt til at være en del af musikstarter, og til at hygge og skabe god stemning sammen med alle der kommer med :)

Underviser og pædagog

Marwijn

Marwijn van der Poel er percussionist og arbejder til dagligt i Klub Roskilde Syd. Hans store passion for brasiliansk percussion afspejles i den undervisning og de workshops han tilbyder musikskoler, virksomheder og institutioner. Marwijn arbejder også med samplere og computer.

Underviser og pædagog

Rico Westrup

Rico er musikpædagog og har undervist mange år i samspil. Rico har mange års professionel erfaring som musiker.

Musik-pædagogisk leder

Pelle

Pelle Leth er Musikpædagogisk leder på Camp Roskilde. Pelle er uddannet Tonemester fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Pelle koordinerer det musikfaglige indhold på campen og varetager selv en god del undervisning. Han arbejder til dagligt med at lære børnene at arbejde kreativt med musikk…

Danseinstruktør

Sofie Lerstrup

Sofie Lerstrup er danser og underviser til daglig på Roskilde Kulturskole i MTV dans og moderne dans. Hun har både arbejdet som koreograf og medvirket i musicals - og så ved hun en masse om fysisk kunst og performance.

Sangskriver

Annette Bjergfeldt

Annette Bjergfeldt er sangskriver og sanger, og hun har været nomineret til en hav af grammyer og priser for sine sange. Heldigvis elsker hun at dele ud af sin viden og laver til daglig masser af sangskrivnings workshops. Annette er lærer på vores sangskriver laboratorium.

Musikunderviser

Clara Vuust

Clara Vuust er sanger og stemmenørd og elsker at arbejde med alt lige fra solister til store kor. Når hun ikke underviser på Roskilde Kulturskole synger hun koncerter med sin kvartet. Når hun selv står på scenen er det med vokaljazz, men hun underviser i alle genrer. Clara er lærer på vores vokal la…

Underviser og pædagog

Filip Møller

Filip Møller er sanger og guitarist, og arbejder til daglig som musikmedarbejder i Klub Roskilde Syd, hvor han forsøger at vække de unges drømme, om at spille musik, til livs.

Musikunderviser

Malthe Rostrup

Malthe er pianist og producer og uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016. Han spiller i bandet Silvester, der lige har udivet en EP og skal spille på Roskilde Festival i år. Når han ikke spiller i Silvester, arbejder han i sit studie med en bred vifte af kunstnere, som Joey Moe og Ankerstje…

Billedkunstner

Bettina Camilla Vestergaard

Bettina er billedkunstner som arbejder med fotografi, video og rumlige installationer. Bettina udstiller i Danmark og international. Hunelsker hun dele ud af sin viden og sætte gang i sjove projekter, der blander forskellige genrer og medier. Bettina Camilla er lærer på Roskilde Kulturskoles visuell…

Musikunderviser

Mads Demant

Mads underviser i beats. Mads er komponist, producer og musiker og uddannet pianist og keyboardspiller fra RMK. Mads laver musik og sounddesign til reklamer, teater og TV og spiller keyboard for en masse danske artister. Mads synes det er superfedt at undervise børn og unge.

Underviser

Sara Indrio

Sara Indrio er musiker, sanger og sangskriver. Hun var stadig teenager, da hun som den yngste nogensinde blev optaget på det Rytmiske Musikkonservatorium. Sara turnerer idag med en lang række kendte musikere og vil gerne undervise på Musikstarter Camp i Roskilde.

Pædagog og underviser

Allan Jensen

Jeg er hovedsageligt autodidakt og har spillet i band siden jeg var knægt. Genremæssigt bevæger jeg mig hovedsageligt i blues ,rock/syrerock universet men er ellers all-round hvad stil angår. Jeg spiller guitar ,bas ,trommer ,og en smule keyboard. Jeg synger en del:-)

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Roskilde har plads til mellem 60-100 deltagere, og foregår primært på Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde og på Gimle.

På Østervangsskolen vil der blive etableret øvelokaler, fællesarealer til hygge og samvær, samt sove- og bade faciliteter.

Måltiderne vil blive indtaget i fællesarealerne og vil består af varieret kost (Morgenmaden vil bestå af boller, frugt etc. Frokost vil være rugbrød og pålæg. Aftensmad vil være almindelige retter som lasagne, boller i karry etc. Der vil være frugt og kage i løbet af dagen).

Om aftenen vil fællesarealerne blive omdannet til hygge, kortspil, fælleslege og åben scene.

Torsdagens afslutningskoncert bliver på Roskildes kendte spillested Gimle hvor der vil være professionelt lyd og lys.

Musikstarte Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjeblikkelig bortvisning. Fællesskabet omkring musikken er trods alt det vigtigste.

Vi glæder os til at se jer.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Kildegården

Helligkorsvej 5

4000 Roskilde