15. - 19 oktober 2018 (skolernes efterårsferie)
Camp Sønderborg
Camp leder

Kim Robert Ebbehøj

Kim er leder på Musisktarter Camp Sønderjylland. Kim har været leder for campen de seneste 4 år og styrer sagerne på formidabel vis. "Jeg glæder mig til vi igen skal afholder Musikstarter Camp - det er altid en sjov og god uge". 

Crewet på Camp Sønderjylland

På Musikstarter Camp Sønderjylland vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Sønderjylland sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Underviser og pædagog

Niels Gudemoes

Niels studerer til dagligt i København, men har været med som underviser og pædagog igennem alle de år der er lavet Musikstarter Camp i Sønderborg. Niels er en formidabel underviser og bidrager med højt humør!!

Underviser og pædagog

Casper Cornelius Hansen

Casper Cornelius er 23 år og upcoming musiker med sit band Frau. Han studerer musikvidenskab på Københavns Universitet og har tidligere gået på MGK sammen med Niels Gudemoes, som også er underviser på Musikstarter. Det vigtigste for Casper er, at man har det sjovt i musikken og at man derigennem får…

Richardt Nielsen

Richardt Nielsen er Musikansvarlig og pædagogisk leder på campen på 4. år. Richradts styrker er sangskrivning, performance og produktion.

Underviser og pædagog

Victor Sousa

Victor er forsanger og bassis i bandet Samzara og spiller koncert over hele landet. Victor studerer til dagligt på Aarhus Musikkonservatorium. Victor kan spørges om alt og er en rigtig rar fyr.

Underviser og pædagog

Palle Frederiksen

Palle arbejder til daglig i Nørremarkens Fritidscenter, Vejle, og kan en masse med sang og sang-teknik. er stærk i musik og sang skrivning. Behersker guitar, bas, trommer og, keybord/klaver.

Underviser og pædagog

Dan Hansen

Arbejder til daglig i Nørremarkens Fritidscenter, Vejle. Dans styrker er trommer, guitar og sangskrivning. Derudover behersker han også keybord/klaver og basguitar. Og så er Dan rigtig rar.

Trivselspædagog og stylist

Mia Ljungquist Christensen

Jeg arbejder i Ungdomsskolen som Skolefritids koordinator SFK (Trivsel medarbejder) og er uddannet frisør. På musikstarter vil i kunne møde mig de fleste af dagene, hvor jeg vil hænge ud sammen med jer. Torsdag er dagen, hvor i skal på scenen og give den gas med Jeres band.

Værd at vide

Musikstarter Camp Sønderborg afholdes af Sønderborg Ungdomsskole. Musikstarter Camp Sønderborg har plads til max 60 deltagere.

Musikstarter Camp Sønderborg afholdes på Frydesholm Skole i Augustenborg. Her er der god plads og alle hold/bands får tildelt deres eget øvlokale (et ommøbleret klasselokale). På campen overnatter alle i de forskellige øvelokaler. Man sover på gulvet på medbragte liggerunderlag eller lignende. 

Vi har det mest fantastiske køkkenpersonale, som laver mad og sørger for at vi bliver forkælet…. Men de vil nok gerne have en lille håndJ

 

På skolen er der fine toiletter og badefaciliteter, de er ikke helt nye, men de fungerer rigtig fintJ 

Musikstarte Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjblikkelig bortvisning.

Alle voksne undervisere og pædagoger har børneattest.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Fryndesholm Skole

Gyden 96

6440 Augustenborg