15–19 oktober 2018 (skolernes efterårsferie)
Camp Vestegnen
Camp leder

Maja La Cour

Mit navn er Maja og jeg brænder for at få kreative processer og kunstneriske projekter op at stå – jeg har været tovholder for flere kulturevents og har stor erfaring i at lave projekter for og med unge. Jeg har en baggrund som lærer, leder og kunst- og kulturformidler og er ansat som afdelingsleder i Ishøj ungdomsskole.

Crew

På Musikstarter URBAN vælger du selv, hvilken linje du vil gå på i løbet af ugen. I løbet af ugen vil de 3 hold smelte sammen, så man kan arbejde på tværs af  hinandens linjer.

Kunstnerisk leder

Erkan Cakmak

Mit navn er Erkan og jeg har beskæftiget mig i genren i mere end 15 år, hvor jeg har undervist i urban musik i 10 år på Ishøj Ungdomsskole og Vig Rytmisk Højskole. Jeg har arbejdet med en masse navne i genren og er samtidig med til at uddanne nye A&R’s for Sony Music Danmark.

Underviser

David Dieu

Mit navn er David Dieu og jeg har 3 års undervisningserfaring indenfor genren. Jeg er samtidig selv artist, og har en pladekontrakt med Warner Music Danmark. Jeg skriver og producerer samtidig for andre artister. Mine forcer er sangskrivning, topline og vokalproducere (indspille).

Underviser

Christina Kreutzmann Lassen

Mit navn er Christina. Jeg er 23 år og har beskæftiget mig med dans i 20 år, og har undervist i 3 år indenfor diverse hiphop stilarter. Jeg har medvirket i musikvideoer for Thomas Hansen og Medina, optrådt for Dj Alligator til Club Awards og været på turné rundt i Danmark for STARK. Lige pt. under…

Underviser

Khanh Lam

Mit navn er Khanh og jeg har ca. 8 års erfaring inden for brugen af foto, video samt redigering og har arbejdet med musikvideoer og visuel identitet i 4 år. Jeg er uddannet i Multimediedesign og Kommunikation + Digital Konceptudvikling og har erfaring inden for markedsføring. Jeg har lavet alle cov…

Kommunikations ansvarlig

Mona Kiani

Fotograf og Kommunikationskonsulent

Underviser

Mogens Hadberg

Underviser i performance teambuilding og står også for den generalle trivsel på campen.

Pædagog

Ray Andrew

Ray står fot trivsel

Praktisk Information

Musikstarters urban camp

Hvis vi kigger på de mest streamede sange i Danmark, så ser vi en overrepræsentation af sange og artister, der bevæger sig i den urbane lydgenre. 

Vi mærker samme stigning i interessen for rap, sang og produktion indenfor lydgenren dels på vores hold, og på den daglige snakken om musik på Ishøj Ungdomsskole.

På Urban Vestegnen Musikstarter tager vi udgangspunkt i urban genren i musik og hip hop dans. Der vil blive sat fokus på udtryksformerne indenfor perfomance, musikproduktion, visuel fremtræden og dans. 

 

Musik

På musikdelen af Musikstarter Urban fokuserer vi på, at gøre dig bedre til at bevæge dig i genren. I løbet af ugen får du nye kompetencer, som gør dig dygtigere til at rappe, synge, producere og skrive tekster. Vi regner stærkt med, at deltagere på Musikstarter Urban får færdiggjort et eller flere produkter, når ugen er omme.

Så hvis du tænker at du er den næste Sivas, Gilli eller ZK, så er det her du skal melde dig til. 

 

Dans

På dance og performance vil du blive undervist i diverse stilarter som hiphop LA-style, hiphop girly-style, wacking og house. Der vil være fokus på kroppens motorik, og hvordan dansen bruges på urban-plan. Derudover vil du lære at arbejde med takter og udforme din egen koreografi med inspiration fra de forskellige stilarter.

 

Video og Sociale medier

Din musik er klar, men hvordan får du andre til at finde dig og lytte til din musik, og få en forståelse af din artist identitet?

På Musikstarter får du hjælp og rådgivning til at promovere dit produkt på de sociale medier med lækkert visuelt materiale i form af foto, cover-art og video. I vil lære forskellige værktøjer og programmer at kende for at skabe visuelle produkter til jeres musik og artistidentitet.​​