Camp Vestjylland, Esbjerg
Camp leder

Karen Gerling Hansen og Dan Jensen

Dan, Fritidsleder på Signaturskolen og Karen, Fritidsleder på Bohrskolen. "Vi må allerede melde udsolgt på Musikstarter Camp Esbjerg! Har du ikke nået at få en plads opfordrer vi dig til at skrive en mail til Dan på daj1@esbjergkommune.dk og så vil Dan notere dig på en venteliste og melde tilbage, om der bliver ledige pladser."

"Det er fantastisk at Esbjergs unge kan mødes i et socialt fællesskab med interessen for musik som omdrejningspunkt - uanset evner, talent og baggrund."

Crewet på Camp Vestjylland, Esbjerg

På Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Trivselsmedarbejder og underviser

Martin Majgaard

Pædagog Signaturskolen. "Det fede ved Musikstarter er, at man ikke behøver være verdens bedste guitarist, det er kærligheden til musikken og det at være sammen med mennesker, der brænder for musik, der afgør om Musikstarter er noget for dig."

Trivselsmedarbejder

Lasse Føns

Lasse er til dagligt pædagog på Bohrskolen. "Jeg er en del af Musikstarter, fordi jeg syntes, det er en fornøjelse at være med til at skabe nogle rammer, hvor unge musik talenter på alle niveauer kan udfolde deres talent og skabe nogle nye kontakter til andre unge med den samme lidenskab."

Underviser og koordinator

Silje Holtan

Sammen Kennet sørger Silje for at planlægge et godt undervisningsforløb for alle deltagerne på Musikstarter Camp. Silje er meget erfaren underviser og har bl.a. sin daglige gang på Esbjerg Ungdomsskole.

Underviser og koordinator

Kennet Lauridsen

Sammen Silje sørger Kennet for at planlægge et godt undervisningsforløb for alle deltagerne på Musikstarter Camp. Kennet er meget erfaren underviser og har bl.a. sin daglige gang på Esbjerg Ungdomsskole.

Trivselsmedarbejder og underviser

Ulla Kragh Nielsen

Ulla arbejder til dagligt på Vadehavsskolen. "Jeg synes, at Musikstarter er oplagt til at spille sammen med andre på samme niveau, blive bedre til sang/instrument og have en sjov og hyggelig uge!"

Trivselsmedarbejder og underivser

Mike Tækker

Mike er pædagog, Signaturskolen. "Jeg er med til musikstarter fordi det er en fantastisk uge, hvor unge mødes og gør det de allerbedst kan lide, nemlig at spille musik. Det er en fed mulighed for de unge både for at lære nyt musik, at spille sammen med andre samt at danne sig nye venskaber på kryds …

Trivselsmedarbejder og underviser

Benner Skovby Hansen

Pædagog, Auraskolen. "Jeg har arbejdet med børn og unge siden 1989. Kompetencer: Har selv spillet musik (bassist) i mange år. Kan spille lidt tromme og guitar. Syntes det er fedt, at de unge får muligheder for at spille musik, bliver glad i låget, når jeg ser og hører dem spille."

Trivselsmedarbejder og underivser

Frank Lauritzen

Pædagog, Fortunaskolen. "Jeg er 48 år ung. Min motivation til at deltage i musikstarter 2017 er, at jeg selv har været aktiv musiker næsten hele mit liv og ved hvor mange sjove og spændende oplevelser musikken / mit band har givet mig i gennem tiden. Det vil jeg gerne være med til at give videre ☺"

Trivselsmedarbejder og underivser

Mathias Møller Helle

Pædagog, Darum Børneby. "Det jeg synes er fedt ved musikstarter er, at det er en camp for alle - hvadenten du er ny eller øvet. Det er et godt musisk-socialt redskab i en verden hvor skole, sport og måske småjobs fylder. Jeg sætter stor pris på arbejde med musik- og unge generelt."

Koordinator, Tobakken

René Van Woerkom

René er til dagligt ansat på Tobakken. René er med til at få alle de fysiske og tekniske rammer omkring Musikstarter Camp Esbjerg til at spille. ”Musikstarter er så tjekket, at jeg får gåsehud".

Underviser

Lars Rahbek Andersen

Lars arbejder til dagligt i Medley Studios i København, hvor han indspiller, producerer og mixer en masse musik. Han er også meget aktiv på live-fronten hvor han spiller/har spillet med navne som: L.I.G.A, Jakob Sveistrup m.fl. Lars vil undervise i sammenspil, keyboard/klaver og saxofon.

Underviser

Martin Poulsen

Martin har turneret bl.a. Tue West, Poul Krebs, Allan Olsen, Danser med Drenge, De Nattergale mfl. På campen vil Martin stå for lyden og være med på holdene som underviser. Har du interesse for lyd kan du være med til at stille op og lære en masse om udstyret fra Martin.

Underivser

Niels Kvist

Niels er uddannet bassist fra Esbjerg musikkonservatorium. Niels er udover at være en eftertragtet live- og studie-musiker meget aktiv på undervisningsfronten, hvor han bl.a. er fastansat MGK-lærer i bas og sammenspil samt er lærer ved diverse workshops og stævner.

Underviser

Casper Mikkelsen

Casper er musiker, orkesterleder, komponist og underviser, og har studeret på musikkonservatoriet i Esbjerg. På campen vil Casper undervise i sammenspil og trommer.

Program - Musikstarter Camp 2017

Mandag - fredag

Beskrivelse

Praktisk information

Værd at vide

Det er med stor glæde, at vi igen i år afholder Musikstarter i Esbjerg. Skolernes fritidsdel, som er vært for Camp Vestjylland, indgår i et tæt samarbejde med Spillestedet Tobakken og Ungdomsskolen, for at vi også i år, kan skabe unikke forhold for vores camp deltagere.

Torsdag vil der være en åben koncert, hvor familie og venner kan komme og høre de unge spille. Koncerten foregår på Tobakken, store scene og det gratis at komme ind.

Overnatning finder sted også sted på Tobakken i lokaler på Konfus. 

Undlad at medbringe værdifulde genstande. Hvis det af en eller anden årsag er nødvendigt, er det på eget ansvar men bed om at få dem opbevaret af camp ledelsen.

Alle måltider under Campen er indeholdt i deltagerprisen.

Det er under Campen muligt at kontakte alle campens voksne medarbejdere. Forældre der vil i kontakt med Campen i løbet af ugen kan kontakte leder Dan Jensen eller Karen Gerling Hansen

Campens tre regler: 

  1. Ingen alkohol
  2. Ingen stoffer
  3. Opfør dig pænt.

 

Og husk så også lige, at det handler om:

 

Flid og Fællesskab! – Vigtigst af alt, er at du husker dit super gode humør, samt læser lidt på nettet omkring, hvilket projekt Musikstarter egentlig er!

Det handler mest af alt om det fællesskab vi skal have sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre og forhåbentlig får mange nye venner. Det bliver selvfølgelig også muligt, at møde de professionelle musikere helt tæt på.

Det bliver super fedt!

Huskeseddel

Sovepose/dyne/underlag/madras. Medbring desuden skiftetøj (evt. festtøj til koncert torsdag), håndklæde, toiletsager, ørepropper, mobiloplader mm.

Alle deltagere medbringer egne instrumenter og forstærkere. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler mm. Husk at mærke alle dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer og vær opmærksom på at, det er dine egne forsikringsforhold der skal dække evt. skader og bortkomst.

 

Adresse

Ungdomshuset Konfus på Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg