31. maj – 02. juni 2019
Akustisk Musikstarter Camp
Camp leder

Nikolaj Boysen

Nikolaj er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. "Jeg elsker pop/rock musik, hvilket også kommer til udtryk i min undervisning. Som underviser bestræber jeg mig mod alle skal have det sjovt, blive udfordret og opleve fællesskabets ved at spille i band. " På Akustisk Musikstarter Camp er Nikolaj campleder.

Undervisere/personale:

Camptovholder: Nikolaj Boysen

Undervisere: Frank Petersen

Undervisere: Kristian Thomsen ”Kukke”

Undervisere: Nicklas Bøgelund

Undervisere: Annie Grundtvig

Undervisere: Joachim Iversen

Undervisere: Dea Kjeldsen

Underviser

Frank Petersen

Frank underviser i sammenspil + det løse. Frank er til dagligt politimand, samtidig med at han er musikunderviser og klubmedarbejder i UngSyddjurs. På campen er Frank en del af styregruppen og vil også være underviser i løbet af ugen.

Underviser

Kristian Thomsen ”Kukke”

Jeg hedder Kristian, bedre kendt som Kukke, og skal for andet år være en del af Musikstarter fællesskabet på musikstarters akustiske camp. Jeg glæder mig til et par fede dage, spækket med musik, flid og fællesskab.

Underviser

Nicklas Bøgelund

Nicklas er i øjeblikket i gang med at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder og musikunderviser i UngNorddjurs. På campen er Nicklas´ rolle af praktisk karakter og Nicklas har stor andel i det gode fællesskab på campen.

Underviser

Annie Grundtvig

Annie har undervist i musik i folkeskolen i en årrække. Annie spiller percussion, bas, guitar og keyboard, og er vild med alle musikgenre, bare det er god musik. Glæd Jer til at sige hej til Annie.

Underviser

Joachim Iversen

Joachim er en musiker der besidder mange gode kvaliteter. Som sanger, guitarist, sangskriver og frontmand i bandet Human indtager han scenen og fanger lytteren fra første sekund. Dette tages med i undervisningen, hvor Joachims fokus er på et godt sammenspil og på at få det bedste ud af hver enkelt i…

Underviser

Dea Kjeldsen

Dea Marie Kjeldsen er percussionist, og synger også en del. Hun skriver sange på dansk, arrangerer og indspiller dem, og er vild med at skabe musik - også sammen med andre. Der er fokus på godt sammenspil, rytmisk overskud og at lære sine ting ordentligt når Dea underviser. Samtidig er er plads at …

Praktisk information

Beskrivelse Akustisk Musikstarter Aarhus

 

Akustisk Musikstarter er for alle unge mellem 13 og 18 år. I løbet af weekenden får du undervisning i hvordan, man som band laver et akustisk setup og skriver sine egne sange. Ved et akustisk setup, inviterer vi dig ind i en verden, hvor fokus bliver en slags gademusik, som kan være langt mere intimt end et elektrisk setup.  Der bliver også mulighed for at lærer nye instrumenter at kende. F.eks. som trommeslager, kommer du til at lære at spille på cajon eller hvis du spiller elguitar, kommer du til at lære at spille akustisk guitar eller ukulele.

Akustisk Musikstarter er uden elektrisk forstærket instrumenter, dog med undtagelse af bas og keyboard. Så medbring akustisk guitar, ukulele, shaker, cajon, stompbox, sangstemmen og hvad du/vi ellers kan skabe musik med uden strøm. Hvis ikke du har et akustisk instrument kan du låne af campen.

Akustisk musikstarter vil du lære helt nye sider i musikken. Det handler mest af alt om det fællesskab, vi skal skabe sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder og lære for at blive bedre. Du vil helt sikkert også komme hjem med nye venskaber og måske et nyt band.

Koncept: Vi skal spille fede cover numre, og lave egne kompositioner og derudover handler akustisk musikstarter mest af alt om det fællesskab, vi skal skabe sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, og kommer hjem med nye venskaber.

Koncert: Søndag fra kl. 15.00 – kl. 17.00 er der stor koncert for familie og venner

Generelt: Akustisk Musikstarter er uden elektrisk forstærket instrumenter, dog på undtagelse af bas og keyboard. Så medbring akustisk guitar, ukulele, shaker, cajon, stompbox, sangstemmen og hvad vi ellers kan skabe musik med uden strøm. Hvis ikke du har et akustisk instrument kan du låne af campen.

Facebook: Husk at LIKE os på www.facebook.com/Musikstarter og følg med i den nyeste udvikling.

 

ALLE KAN DELTAGE, UANSET OM MAN ER MEDLEM AF UNGDOMSRINGEN ELLER EJ.

SIDSTE TILMELDING ER SØNDAG DEN 6. MAJ