31. maj – 02. juni 2019
Akustisk Musikstarter Camp
Camp leder

Nikolaj Boysen

Nikolaj er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. "Jeg elsker pop/rock musik, hvilket også kommer til udtryk i min undervisning. Som underviser bestræber jeg mig mod alle skal have det sjovt, blive udfordret og opleve fællesskabets ved at spille i band. " På Akustisk Musikstarter Camp er Nikolaj campleder.

Praktisk information

Beskrivelse Akustisk Musikstarter Aarhus

 

Akustisk Musikstarter er for alle unge mellem 13 og 18 år. I løbet af weekenden får du undervisning i hvordan, man som band laver et akustisk setup og skriver sine egne sange. Ved et akustisk setup, inviterer vi dig ind i en verden, hvor fokus bliver en slags gademusik, som kan være langt mere intimt end et elektrisk setup.  Der bliver også mulighed for at lærer nye instrumenter at kende. F.eks. som trommeslager, kommer du til at lære at spille på cajon eller hvis du spiller elguitar, kommer du til at lære at spille akustisk guitar eller ukulele.

Akustisk Musikstarter er uden elektrisk forstærket instrumenter, dog med undtagelse af bas og keyboard. Så medbring akustisk guitar, ukulele, shaker, cajon, stompbox, sangstemmen og hvad du/vi ellers kan skabe musik med uden strøm. Hvis ikke du har et akustisk instrument kan du låne af campen.

Akustisk musikstarter vil du lære helt nye sider i musikken. Det handler mest af alt om det fællesskab, vi skal skabe sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder og lære for at blive bedre. Du vil helt sikkert også komme hjem med nye venskaber og måske et nyt band.

Koncept: Vi skal spille fede cover numre, og lave egne kompositioner og derudover handler akustisk musikstarter mest af alt om det fællesskab, vi skal skabe sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, og kommer hjem med nye venskaber.

Koncert: Søndag fra kl. 15.00 – kl. 17.00 er der stor koncert for familie og venner

Generelt: Akustisk Musikstarter er uden elektrisk forstærket instrumenter, dog på undtagelse af bas og keyboard. Så medbring akustisk guitar, ukulele, shaker, cajon, stompbox, sangstemmen og hvad vi ellers kan skabe musik med uden strøm. Hvis ikke du har et akustisk instrument kan du låne af campen.

Facebook: Husk at LIKE os på www.facebook.com/Musikstarter og følg med i den nyeste udvikling.

 

ALLE KAN DELTAGE, UANSET OM MAN ER MEDLEM AF UNGDOMSRINGEN ELLER EJ.

SIDSTE TILMELDING ER SØNDAG DEN 6. MAJ