14. - 18 oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Udsolgt
Camp leder

Casper Husted

Casper er Ungdomsskolekoordinator i UngiAarhus Vest og arbejder til dagligt med diverse musikhold i vestbyen. Har væretCampleder på musikstarter i Aarhus siden 2014. 

"Velkommen til Musikstarter camp Aarhus. Musikstarter Camp Aarhus handler om samhørighed, fællesskaber og ”good vibes”. Vi bestræber os på, at de unge skal have en indholdsrig uge med nye venskaber, nedjustering af søvnbehøv og masse musikoplevelser."

 

https://da.surveymonkey.com/r/WDVBXB9

 

 

 

Crewet på Musikstarter Camp Aarhus

På Camp Aarhus møder man et dedikeret og super erfarent Musikstarter Crew. Der er højt humør, stærke pædagogiske kræfter og sublime musikundervisere. En broget og god flok der vil gøre deres ypperste for at din uge på Musikstarter Camp Aarhus bliver genial og lækker to the max. 

Underviser og camp-koordinator

Nanna Rosenløv

"Jeg er uddannet musiklærer og Master i kreativ musikformidling. Mit hovedinstrument er bas. At være sammen om at lave musik i et bandfællesskab er det bedste jeg ved. "

Underviser

Ben

Ben er en fantastisk underviser. Intet mindre. Og så er han rigtig rar.

Underviser og camp

Benny Morthorst

Benny er en legende i det Aarhusianske musikliv. Uddannet fra konservatoriet i 1989, derefter har han undervist på konservatoriet indtil 2008, været freelance musiker på bl.a. Århus Teater og DR. Benny har det musikalske ansvar for musikstarter Århus

Underviser

Emilie

Jeg er trommeslager, sanger og percussionist, med en særlig stor kærlighed til hip hop og r'n'b. For mig er musik en fællesskabs-ting. Det er noget vi er sammen om og kan mødes omkring.

Madholdet

Fie Skov Mikkelsen

"Jeg hedder Fie, jeg er 22 år og studerer arkitektur i Århus. Jeg er en del af madteamet på musikstarter for 3 år i træk, og synes det er en kæmpe fornøjelse hver gang. "

Underviser

Frej Lesner

"Jeg er trommeslager uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og aktiv i grupperne Bad Birthday, I Think You're Awesome, Bagland, Katrine Stochholm og Sofus. Jeg har en baggrund i jazz og avant garde, men fokuserer nu på at bringe det legende fra jazzen og det skæve fra avant garden ind …

Underviser og koordinator

Jakob Meyland

Jakob er underviser, performer, sangskriver, pladeproducer og multi-instrumentalist. Har produceret og spillet for og med bl.a. Simon Kvamm, Visti & Meyland, Lars H.U.G., Jokeren, Go Go Berlin, Marwan, Laid Back m.fl. I øvelokalet lægger Jakob vægt på groove, energi, originalitet og opfindsomhed.

Underviser og pædagog

Annie Grundtvig

Annie har undervist i musik i folkeskolen i en årrække. Annie spiller percussion, bas, guitar og keyboard, og er vild med alle musikgenre, bare det er god musik. Glæd Jer til at sige hej til Annie.

Underviser

Jonas

Jonas er en blændende underviser. Og helt et helt igennem venligt og imødekommende menneske. Glæd Jer til at møde Jonas.

Produktionsleder

Nikolaj Boysen

Nikolaj er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. "Jeg elsker pop/rock musik, hvilket også kommer til udtryk i min undervisning. Som underviser bestræber jeg mig mod alle skal have det sjovt, blive udfordret og opleve fællesskabets ved at spille i band. "

Chef for madholdet

Siv Lund Mygind

"Hej! Jeg hedder Siv, jeg er 22 år og til daglig studerer jeg jura på Aarhus Universitet. Det er mit tredje år som madmor til musikstarter og jeg glæder mig!"

Hjælper/underviser

Pernille

Mit navn er Pernille, jeg er 19 år gammel og musik er det bedste jeg ved. Jeg har selv deltaget på Musikstarter 2 gange tidligere! Til trods for at jeg nu bor i København, rejser jeg glædeligt mod det jyske for at have en fantastisk uge med musik, søde mennesker og skøn stemning!

Hjælper/Underviser

Augusta

Mit navn er Augusta Krarup, jeg er 18 år og går på HF i Århus, hvor jeg også bor. Jeg har utrolig nok ikke været på musikstarter mere end 2 gange før, men det føles alligevel som at komme "hjem" når jeg kommer dertil.

Praktisk information

Værd at vide

Det er 4. år vi afholder Musikstarter Camp i Aarhus. 

Musikstarter Camp Aarhus er en af de største camps med flere end 100 deltagere i 2016. Musikstarter Camp Aarhus afholdes på Gammelgårdsskolen i Brabrand. Vi overtager en stor del af skolen og indretter sovelokaler og øvelokaler i klasserne. 

Stemningen på campen er fantastisk og alle bidrager med hvad man nu kan. Der vil være opgaver man skal hjælpe til med i løbet af ugen, som f.eks. madlavning, oprydning, opsætning af stole til koncert etc. 

Selvom vi er mange er der en tryg og god stemning på campen. Du kan altid finde en voksen at snakke med, hvis du har brug for det. Underviserholdet er super kompetent og du kan trygt regne med at lære en masse uanset om du er nybegynder eller øvet. 

Huskeseddel

Dit instrument og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Carit Etlars Vej 31

8230 Åbyhøj