14. - 18 oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp Egedal
Camp leder

Erik Rasmussen

Erik Rasmussen er Camp Egedals øverste leder. Erik samler en rigtig god flok undervisere og pædagoger og tegner de store linjer. Til dagligt er Erik viceungdomsskoleleder ved Ung Egedal.

Crewet på Musikstarter Camp Egedal

Et stærkt hold står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Egedal. Gode undervisere, hjælpere og frivillige tager en kæmpe tørn. 

Alle voksne har børneattest.

Produktionsleder

Benjamin Ackermann

Musikfaglig baggrund på MGK og en bachelor fra Københavns Universitet i musik og management. Benjamin arbejder til dagligt som projektleder på forskellige musikpædagogiske projekter og udgiver plader på hans eget label med hans band MobWar. Ud over det, spiller Benjamin bas p…

Underviser

Marcel Gbekle

Marcel er en af Danmarks bedste soulsangere og korsangere. Han er et kendt ansigt, og ikke kun på Musikstarter Nordsjælland, han var nemlig en del af gruppen Alien Beat Club. Udover har han også deltaget i Melodi Grand Prix 2015. Og sidst men ikke mindst, er han en meget kompet…

Underviser

Mikael Martinsen

Mikael er en vanvittig dygtig guitarist og bassist, og har også været med på Musikstarter Nordsjælland siden den spæde start. Mikael har en god tilgang til undervisning, hvilket han også gør brug af i hele verden med hans projekt ’Beats Across Borders’.

Kunstnerisk Ansvarlig

Nicolai Nielsen

Nicolai er uddannet fra Københavns Universitet og har en kandidat i Musik og Medie. Ud over at undervise bands i sammenspil og solo guitarister, skriver Nicolai arrangementer til forskellige produktioner.

Underviser

Julie Avaldorff

Julie Avaldorff skriver til daglig sin egen musik i hendes eget band af samme navn. De har netop udgivet deres debut plade og spiller på flere mindre festivaller landet over. Julie underviser i sangskrivning, komponering og fungerer som banddoktor på campen.

Galleri, Musikstarter Camp Egedal

Praktisk information

Værd at vide

Hvad handler musik om, og hvad betyder musik for netop dig? Det er for os det centrale spørgsmål her på Camp Egedal.

Vi mener på Camp Egedal, at musik handler om at udtrykke følelser, fortælle en historie og skabe minder sammen. Det handler også om at møde nye mennesker og det fantastiske, der ligger i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Du er med andre ord en del af et større musikalsk fællesskab, hvor dit unikke udtryk bliver prioriteret.    

Du vil gennem ugen blive præsenteret for en masse forskellig musik, som giver dig et solidt fundament at arbejde videre ud fra. Vi får besøg af dygtige kendte kunstnere fra det danske musikliv, der udover at give koncert, vil fortælle om deres musik og ikke mindst give et indblik i sangskrivningsprocessen. Vi fokuserer på at give alle jer deltagere redskaberne til i fællesskab at skabe jeres egne originale og unikke kompositioner.
På denne camp bruger vi så meget tid som muligt på selve musikken, om det så er at være til workshop og clinics, se en koncert med et band eller selv stå i øvelokalet og skrive/øve med sit band. For os handler det ikke om niveau, men i højere grad lysten til skabe og dele musik med andre.

Denne fantastiske cocktail får I en hel uge på Camp Egedal. Vi håber meget på at se jer til en rejse i musikkens tegn!

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ung Egedal, Stenløse Kulturhus

Rådhustorvet 2

3660 Stenløse