Camp Esbjerg
Camp leder

Heidi Møller

 

Heidi er pædagogisk leder for Undervisningsdelen-Fritid på Esbjerg Ungdomsskole.

Heidi er oprindeligt folkeskolelærer, og hendes daglige arbejde på Ungdomsskolen består i at lave fritidstilbud til alle unge i Esbjerg Kommune. Heidi er campleder på Musikstarter Camp Esbjerg i 2019 og sørger bl.a. for, at det praktiske bag campen spiller. Hun glæder sig til at opleve fællesskabet og campen indefra i år.

Crewet på Camp Esbjerg

På Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede undervisere og voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er en del af vores frivillige crew. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Projektleder & Underviser

Silje Holtan

Silje er uddannet rytmisk sanger fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Hun har masser af live-erfaring både som frontfigur og korsanger og skriver, spiller og udgiver også sin egen musik. Silje har bl.a. haft hele 2 radiohits på P4 og er en meget erfaren underviser.

Projektleder & Underviser

Kennet Lauridsen

Kennet er uddannet rytmisk guitarist fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Han spiller i mange forskellige orkestre, og arbejder også som kapelmester på større koncerter; bl.a. Tribute-koncerterne på Tobakken. Kennet er en meget erfaren underviser og projektleder.

Underviser

Lars Rahbek Andersen

Lars arbejder til dagligt i Medley Studios i København, hvor han indspiller, producerer og mixer en masse musik. Han er også meget aktiv på live-fronten som pianist, hvor han spiller/har spillet med navne som: L.I.G.A, Jakob Sveistrup og Back to Back m.m.

Underivser

Niels Kvist

Niels er uddannet bassist fra Esbjerg musikkonservatorium. Niels er udover at være en eftertragtet live- og studie-musiker meget aktiv på undervisningsfronten, hvor han bl.a. er fastansat MGK-lærer i bas og sammenspil samt er lærer ved diverse workshops og stævner.

Lydtekniker & Underviser

Christian Kronborg Højen

Christian har spillet bas siden han var 9 og har erfaring med både sammenspil, komposition, musikproduktion og lydteknik. Han har sit eget lydstudie i Esbjerg og har medvirket på flere pladeudgivelser, både som producer/tekniker og som musiker. Christian er også live-lydmand.

Underviser

MADS MØLLER JACOBSEN

Mads er uddannet trommeslager fra Esbjerg musikkonservatorium. Han arbjeder fast på Haderslev og Aabenraa Musikskole, som underviser i trommesæt og sammenspil. Udover at undervise, er Mads initiativtager til JamEsbjerg og JamHaderslev.

Underviser

JACOB JENSEN

Jacob er guitarist og sanger, han har spillet i bands siden han var 12 år, spiller rigtig mange jobs og har desuden medvirket på en del pladeindspilninger. Jacob har en stor interesse i guitargrej og "nørder gerne med", hvis der er interesse for det.

Daglig leder Konfus

RENÈ VAN WOERKOM

René er daglig leder af Ungdomskulturhuset KONFUS i Esbjerg, som er en del af Tobakken og ”hjem” for Camp Esbjerg. Han er uddannet pædagog, har tidligere været aktiv musiker og har arbejdet med unge på Esbjerg Ungdomsskole gennem flere år.

Trivselsmedarbejder

CHRISTINA GRAVESEN

Christina er lærer på 13. år og har bl.a. en fortid som efterskolelærer. Hun er en del af Esbjerg Ungdomsskoles rejse til Paris i Påsken og har også et madhold på Ungdomsskolen i Ribe. Hun glæder sig til at hilse på alle Musikstartere og vil sørge for, at de unge trives på campen…

Trivselsmedarbejder

MARTIN MAJGAARD

Martin har arbejdet som pædagog i Klub Skads i Esbjerg i 11 år. Han spiller og skriver sin egen musik i fritiden og har været med på Musikstarter Campen i Esbjerg siden begyndelsen. I samarbejde med Christina vil Martin sørge for, at de unge trives.

MARIA MØLLER SØRENSEN

Maria er til daglig koordinator på Esbjerg Ungdomsskole. Hun er med til at lave fritidstilbud til alle unge i Esbjerg Kommune. Hendes rolle på Camp Esbjerg 2019 er bl.a. at stå for det praktiske bag campen i samarbejde med Heidi.

Frivillig Crew

JANNIK KARGO

Jannik er 19 år, trommeslager og medlem af bandet ”Høj Kant”. Til dagligt går han på gymnasiet og spiller som talentelev i musikskolen. I sin fritid nørder han meget med lydteknik og studieindspilning. Jannik har været siden 2016 og glæder sig til at være frivillig.

Frivillig Crew

JENS JØRGEN KAABERBØL

Jens Jørgen a.k.a. J.J. er 19 år, guitarist og har været med på campen i Esbjerg siden 2016. Han har spillet siden han var 6 år, hvor han fik undervisning i klassisk guitar. Til daglig går han på gymnasiet og spiller i bandet ”Høj Kant”, som før har deltaget på campen.

Praktisk information

Værd at vide

Det er med stor glæde, at vi for fjerde gang afholder Musikstarter i Esbjerg på spillestedet Tobakken. Esbjerg Ungdomsskole er vært for Camp Esbjerg og glæder sig til at byde årets 70 deltagere velkommen til en fantastisk uge med masser af musik, fællesskab, nye venner og store oplevelser!

Camp Esbjerg vil gerne takke de lokale aktører og fonde: Johan Hoffmann fonden, Esbjerg Ungdomsskole og Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole for at gøre campen i Esbjerg mulig.

På campen står en flok skønne og dygtige voksne klar til at tage imod dig. Teamet er en blanding af professionelle musikere, undervisere, trivselspædagoger og frivillige, der alle sammen vil gøre sit bedste for, at du får en fantastisk oplevelse på campen.

Campen foregår fra mandag d. 14. oktober til fredag d. 18. oktober på:

Konfus & Tobakken
Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg

Alle måltider under campen er indeholdt i deltagerprisen, og overnatning finder sted i lokaler på Konfus og Tobakken.

Torsdag den 17. oktober kl.19:30 vil der være en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår på spillestedet Tobakkens store scene. Billetter kan købes på Tobakkens hjemmeside eller ved indgangen til et symbolsk beløb på 35kr. www.tobakken.dk

Hold øje med facebooksiden Musikstarter Camp Esbjerg, hvor vi løbende deler info og nyheder om campen. Her kan du også finde præsentationsvideoer af de bands, der besøger de forskellige camps rundt omkring i landet.

Det er under campen muligt at kontakte campens medarbejdere. Forældre der vil i kontakt med campen i løbet af ugen kan kontakte campleder Heidi Møller.

VIGTIGT!!! Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, mikrofoner, trommestikker mm. HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.

Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele.

Huskeseddel

Sovepose/dyne/underlag/madras. Medbring desuden skiftetøj (evt. festtøj til koncert torsdag), håndklæde, toiletsager, ørepropper, mobiloplader mm.

Alle deltagere medbringer egne instrumenter og forstærkere. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler mm. Husk at mærke alle dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer og vær opmærksom på at, det er dine egne forsikringsforhold der skal dække evt. skader og bortkomst.

 

Adresse

Ungdomshuset Konfus på Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg