Camp Esbjerg
Camp leder

TBA

 

Campledere og info offentliggøres snarest. 

Crewet på Camp Esbjerg

På Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Vestjylland, Esbjerg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Underviser og koordinator

Silje Holtan

Sammen Kennet sørger Silje for at planlægge et godt undervisningsforløb for alle deltagerne på Musikstarter Camp. Silje er meget erfaren underviser og har bl.a. sin daglige gang på Esbjerg Ungdomsskole.

Underviser og koordinator

Kennet Lauridsen

Sammen Silje sørger Kennet for at planlægge et godt undervisningsforløb for alle deltagerne på Musikstarter Camp. Kennet er meget erfaren underviser og har bl.a. sin daglige gang på Esbjerg Ungdomsskole.

Underviser

Lars Rahbek Andersen

Lars arbejder til dagligt i Medley Studios i København, hvor han indspiller, producerer og mixer en masse musik. Han er også meget aktiv på live-fronten hvor han spiller/har spillet med navne som: L.I.G.A, Jakob Sveistrup m.fl. Lars vil undervise i sammenspil, keyboard/klaver og …

Underivser

Niels Kvist

Niels er uddannet bassist fra Esbjerg musikkonservatorium. Niels er udover at være en eftertragtet live- og studie-musiker meget aktiv på undervisningsfronten, hvor han bl.a. er fastansat MGK-lærer i bas og sammenspil samt er lærer ved diverse workshops og stævner.

Underviser

Christian Kronborg Højen

Christian er 27 år og har spillet bas siden han var 9 og har erfaring med både sammenspil, komposition, musikproduktion og lydteknik. Han har sit eget lydstudie i Esbjerg og har medvirket på flere pladeudgivelser, både som producer/tekniker og som musiker. Christian er også live-…

Praktisk information

Værd at vide

Det er med stor glæde, at vi igen i år afholder Musikstarter i Esbjerg. Skolernes fritidsdel, som er vært for Camp Vestjylland, indgår i et tæt samarbejde med Spillestedet Tobakken og Ungdomsskolen, for at vi også i år, kan skabe unikke forhold for vores camp deltagere.

Torsdag vil der være en åben koncert, hvor familie og venner kan komme og høre de unge spille. Koncerten foregår på Tobakken, store scene og det gratis at komme ind.

Overnatning finder sted også sted på Tobakken i lokaler på Konfus. 

Undlad at medbringe værdifulde genstande. Hvis det af en eller anden årsag er nødvendigt, er det på eget ansvar men bed om at få dem opbevaret af camp ledelsen.

Alle måltider under Campen er indeholdt i deltagerprisen.

Det er under Campen muligt at kontakte alle campens voksne medarbejdere. Forældre der vil i kontakt med Campen i løbet af ugen kan kontakte leder Dan Jensen eller Karen Gerling Hansen

Campens tre regler: 

  1. Ingen alkohol
  2. Ingen stoffer
  3. Opfør dig pænt.

 

Og husk så også lige, at det handler om:

 

Flid og Fællesskab! – Vigtigst af alt, er at du husker dit super gode humør, samt læser lidt på nettet omkring, hvilket projekt Musikstarter egentlig er!

Det handler mest af alt om det fællesskab vi skal have sammen om musikken, som går hånd i hånd med god flid. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre og forhåbentlig får mange nye venner. Det bliver selvfølgelig også muligt, at møde de professionelle musikere helt tæt på.

Det bliver super fedt!

Huskeseddel

Sovepose/dyne/underlag/madras. Medbring desuden skiftetøj (evt. festtøj til koncert torsdag), håndklæde, toiletsager, ørepropper, mobiloplader mm.

Alle deltagere medbringer egne instrumenter og forstærkere. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler mm. Husk at mærke alle dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer og vær opmærksom på at, det er dine egne forsikringsforhold der skal dække evt. skader og bortkomst.

 

Adresse

Ungdomshuset Konfus på Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg