12. - 16 oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp Djursland
Camp leder

Camp Djursland

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen, UngSyddjurs og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i uge 42/Efterårsferien. På Camp Djursland har vi et stort fokus på musikalsk faglighed og et stærkt fællesskab

Crewet på Camp Djursland

På Musikstarter Camp Djursland vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Djursland sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Produktionsleder

Kristian Kukke

Jeg hedder Kristian, bedre kendt som Kukke og skal for tredje år være en del af Musikstarter fællesskabet på Camp Djursland. Jeg glæder mig til en fed uge, spækket med musik, flid og fællesskab.

Pædagog

Anders Boye Knudsen

Anders er 23 år og er for tredje år en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Anders er bl.a. jazzmusiker, hvor han spiller kontrabas. Desuden underviser Anders til dagligt i UngNorddjurs og Kulturskolen Norddjurs. På campen er Anders´ rolle af praktisk karakter og Anders h…

Underviser og pædagog

Frank Petersen

Frank underviser i sammenspil + det løse. Frank er 40 år og skal for andet år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Før det har Frank været en stor del af Musikstarter Camp Århus. Frank er til dagligt politimand, samtidig med at han er musikunderviser og klubmedar…

Underviser

Søren Madsen

Søren er 51 år og er for tredje år en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Søren udøvende musiker og er tidligere bassist i bandet Michael Learns To Rock. Derudover underviser han til dagligt i musik på Norddjurs Friskole. På campen er Sørens rolle at under…

Underviser, Elektronisk Musik

Jesper Svane

Jesper er 39 år og skal for tredje år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Jesper arbejder til dagligt som selvstændig producer og har desuden et elektronisk musikhold i UngNorddjurs. På campen er Jespers rolle at undervise i elektronisk musik.

Pædagog

Nicklas Bøgelund

Nicklas er 24 år og skal for tredje år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Nicklas er i øjeblikket i gang med at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder og musikunderviser i UngNorddjurs. På campen er Nicklas´ rolle af praktisk karakter og …

Underviser

Stefan Lindberg Busse

Stefan er 31 år og er for tredje år en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Stefan lærer på Norddjurs Friskole, hvor han bl.a. underviser i musik. Derudover er Stefan en af de bærende kræfter i flere større musikprojekter i UngNorddjurs. I fritiden skriver …

Underviser, pædagog og videoproduktion

Tommy Lübeck Petersen

Tommy er 44 år og skal for andet år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Tommy arbejder til dagligt som producer og journalist. På campen er Tommys rolle at undervise i sammenspil og teknik.

Videoproduktion

Leif

Leif er 43 år og skal for tredje år være en de af musikstartercrewet på Camp Djursland. Leif arbejder til dagligt primært som grafiker i UngNorddjurs, hvor han også er klubmedarbejder. På campen er Leifs rolle at undervise på teknikholdet.

Underviser

Aske

Aske er netop blevet færdig på på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg med trommer som hovedfag. Derudover er han uddannet sammenspils-lærer. Aske har gennem tiden spillet i rigtig mange bands, turneret i det meste af DK.

Underviser

Eline

Eline er 29 år, uddannet Rytmisk Musik og Bevægelseslærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og underviser til dagligt på Kulturskolen Norddjurs i sang, klaver, guitar, dans og rytmisk træning. Hun optræder som sangerinde i New Sun Jazz trio, og i bandet Baby Did a Bad T…

Trivselsmedarbejder

Andreas Høyer

Andreas er 22 år og skal for tredje år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Andreas spiller musik og er lydmand. Han skal til at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder i UngNorddjurs.

Underviser og tekniker

Mathias

Mathias er 17 år gammel, og arbejder som underviser i UngHerning. Ved siden af undervisning, går Mathias i 2.g og spiller/skriver musik med sit band. Han har selv deltaget på musikstarter 3 gange som ung, og glæder sig meget til at komme afsted og lære fra sig. På campen er Mathi…

Firvillig Crew

Simon

Simon er 19 år gammel og har lige færdiggjort gymnasiet med musik som A-fag. Til dagligt arbejder han hos netbutikken iMusic. Han skal for første gang være med til Musikstarter og glæder sig til en fed og lærerig uge.

Praktisk information

Værd at vide

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen, UngSyddjurs og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i uge 42/Efterårsferien.

På Camp Djursland har vi et stort fokus på musikalsk faglighed og et stærkt fællesskab.

Som deltager på Musikstarter Camp Djursland flytter du ind på campen fra lørdag til onsdag i efterårsferien og øver musik, sover, spiser, hygger og har det sjovt. Der arbejdes i løbet af de fem dage, frem mod en koncert, som afvikles tirsdag aften, hvor familie og venner har mulighed for at komme og overvære det færdige resultat.

Det er muligt at tilmelde sig som en gruppe/band eller individuelt og du kan tilmelde dig tre forskellige linjer:

  • Sammenspil
  • Elektronisk musik
  • Teknik

I løbet af ugen arbejdes der gruppevis, så hvis man tilmelder sig som gruppe/band, må man forvente at der bliver koblet flere på gruppen. Der arbejdes frem mod at hver enkel gruppe optræder med to numre til koncerten, hvor minimum det ene nummer er selvkomponeret. Desuden øves et stort fællesnummer, hvor alle synger og spiller sammen og dette nummer vil være afslutningen på koncerten.

Teknikholdet er et nyt tiltag som vi på Camp Djursland ønsker at afprøve. Holdet henvender sig til dem som er interesseret i de ting som foregår omkring musikken. Deltagerne tilmelder sig som normalt og deltager på lige fod med alle andre.

De unge vil lære at håndtere et professionelt HD kamera, ligesom de vil blive uddannet i at producere. De vil i forbindelse med kurset opøve kompetence og viden, der vil være meget værdifuld, såfremt man ønsker en karriere inden for dette felt.

Det er tanken, at holdet leverer en videoproduktion til afslutningsarrangementet, hvilket vil give en endnu bedre oplevelse for musikere samt være brugbart i reklameøjemed. Det er muligt for de optrædende, at få deres koncert foreviget i fuld HD, derudover er det muligt at livestreame alle koncerterne i fuld Broadcast kvalitet.

Desuden vil de unge også modtage undervisning i grafisk opsætning til produktionen.

Holdet køre som et selvstændigt hold på musikstarter og vil i løbet af campen også få ansvar for videodokumentation fra øvelokalerne. Udover video vil de unge også få et grundlæggende kendskab til opstilling af lys og lyd, de vil blive involveret i opstilling og afvikling af koncerter. Det er tanken, at de unge kan vælge underspor i løbet af ugen såfremt de har en særlig interesse.

Undervisningen vil blive forestået af en erfaren producer, som har produceret storskærms tv og livestreaming fra både Smukfest og Grøn koncert igennem en årrække.

På Musikstarter Camp Djursland råder vi over gode øvelokaler, godt teknisk udstyr, god forplejning, gode toilet/bad faciliteter og velegnede soveområder.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ung Norddjurs

Åboulevarden 62

8500 Grenå