14. - 18 oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp København
Camp leder

Lars Rosenbæk Hammer

TK Ungdomsgård danner, som noget nyt i år, rammerne for Musikstarter-camp København.

Sammen med Music Life har vi lagt op til en camp, der vil bære undertitlen ”Sammen om musikken”. 
Med dette fokus vil vi søge at skabe rammer, der vil inspirere til musikalske oplevelser og styrkelsen af gamle såvel som nye bekendtskaber, der vil række langt ud over selve camp-ugen.

Med andre ord bliver det en camp fyldt med sjove, særlige, spændende, fantastiske og ikke mindst hyggelige timer, alt sammen med samme omdrejningspunkt som er… you guessed it… musikken.

TK Ungdomsgård byder indenfor i vores klub på 3500kvm. Klubben er, så godt som, skræddersyet til Musikstarter, med bl.a. sove- og badefaciliteter, koncertsal, studie - og øverum, og alt hvad der er brug for, når vi sparker campen i gang i uge 42.

Crewet på Camp København 2019

Crewet er sammensat af Musikundervisere fra Klub Kennedy, Music Life, Vesterbro ungdomsgård og eksternt tilknyttede undervisere med både faglig og pædagogisk erfaring. 

Tk's Ungdomsgaard står for trivslen og alt det praktiske på campen. Dennis og Lars har også planlagt en masse aktiviteter, både musik og ikke musik relaterede, i kan deltage i om aftenen, hvis i har lyst. 

Kunstnerisk ansvarlig og underviser

Mariahh D. Thorsted

Mariahh er Musiker, sangskriver og har ydermere kompetencer indenfor retorik, performance og PR. Til dagligt driver hun music-life.dk – en frivillig musikskole for børn og unge. På Musikstarter København har Mariahh det overordnede kunstneriske og undervisningsmæssige ansvar.

Trivselsansvarlig

Dennis Pedersen

Dennis har mange års erfaring i afvikling af ungdomsprojekter og glæder sig til at stå for alt det der foregår uden for øvelokalet, samt blande de unge musikeres glæde ved at spille musik med glæden ved at være en del af et interessebåret fællesskab.

Underviser

Martin Bentholm

Martin er til daglig ansat i musikteamet på Vesterbro Ungdomsgård. Han har mange års erfaring med studieproduktion, mixning, og videoredigering. Herudover er han konservatorieuddannet guitarist og skal undervise i sammenspil og produktion på Musikstarter København.

Underviser

Sahra Da Silva

Sarah er en dansk blues- soul- og jazzsangerinde. Hun arbejder til dagligt som musiker, og både underviser samt skriver masser af musik.

Underviser

Chris

Chris er primært guitarist og singer/songwriter, men behersker også en masse andre instrumenter. Chris har sit egent projekt, "Det Bar Chris", samt underviser og agerer sideman i flere forskellige projekter.

Underviser

Jim Andersen

Jim Andersen har spillet i mange konstellationer igennem 40 år, - og undervist i mere end 20 år. PT spiller Jim i ElvisOnMyMind, som i front har en af Europas allerbedste ETA´er . (Elvis Tribute Artist) Underviser i sammenspil i FritidsCenter Østerbro Nord, Klub Kennedy.

Underviser

Sidsel Marie Riistoft Nygaard

Sidsel er til daglig ansat som musiklærer på Klub Kennedy og har mange års erfaring med at undervise i musik, specielt jazz genren. Hun har været ansat som underviser på alt fra konservatoriet, til private musikskoler, som freelancer og privat underviser i England og Danmark.

Underviser

Lasse Sannerud Petersen

Lasse er musiker og artist under navnet Sannerud. Han arbejder til dagligt på Hellerup skole, og underviser privat elever i klaver og sangskrivning. Lasse har undervist på forskellige musikskoler og coachet på sidste års Musikstarter i Egedal.

Video/Galleri

Prakstisk information

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse og kontaktoplysninger

Tuborgvej 185
2400 København NV
Tlf: 24 91 27 03
Afd. leder: Lars Rosenbæk Hammer
Tlf:  24 91 27 02
Mail: lars@nbs4.dk

Værd at vide

TBA