14. - 18 oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp København
Camp leder

Lars Rosenbæk Hammer

TK Ungdomsgård danner, som noget nyt i år, rammerne for Musikstarter-camp København.

Sammen med Music Life har vi lagt op til en camp, der vil bære undertitlen ”Sammen om musikken”. 
Med dette fokus vil vi søge at skabe rammer, der vil inspirere til musikalske oplevelser og styrkelsen af gamle såvel som nye bekendtskaber, der vil række langt ud over selve camp-ugen.

Med andre ord bliver det en camp fyldt med sjove, særlige, spændende, fantastiske og ikke mindst hyggelige timer, alt sammen med samme omdrejningspunkt som er… you guessed it… musikken.

TK Ungdomsgård byder indenfor i vores klub på 3500kvm. Klubben er, så godt som, skræddersyet til Musikstarter, med bl.a. sove- og badefaciliteter, koncertsal, studie - og øverum, og alt hvad der er brug for, når vi sparker campen i gang i uge 42.

Crewet på Camp København 2019

TBA

Kunstnerisk ansvarlig og underviser

Mariahh D. Thorsted

Mariahh er Musiker, sangskriver og har ydermere kompetencer indenfor retorik, performance og PR. Til dagligt driver hun music-life.dk – en frivillig musikskole for børn og unge. På Musikstarter København har Mariahh det overordnede kunstneriske og undervisningsmæssige ansvar.

Trivselsansvarlig

Dennis Pedersen

Dennis har mange års erfaring i afvikling af ungdomsprojekter og glæder sig til at stå for alt det der foregår uden for øvelokalet, samt blande de unge musikeres glæde ved at spille musik med glæden ved at være en del af et interessebåret fællesskab.

Underviser

Martin Bentholm

Martin er til daglig ansat i musikteamet på Vesterbro Ungdomsgård. Han har mange års erfaring med studieproduktion, mixning, og videoredigering. Herudover er han konservatorieuddannet guitarist og skal undervise i sammenspil og produktion på Musikstarter København.

Underviser

Sahra Da Silva

Sarah er en dansk blues- soul- og jazzsangerinde. Hun arbejder til dagligt som musiker, og både underviser samt skriver masser af musik.

Underviser

Chris

Chris er primært guitarist og singer/songwriter, men behersker også en masse andre instrumenter. Chris har sit egent projekt, "Det Bar Chris", samt underviser og agerer sideman i flere forskellige projekter.

Underviser

Jeffrey

Jeffery er rapper og skriver sin egen musik og tekster. Han er en erfaren underviser og producer og skal på Musikstarter undervise i sangskrivning og produktion.

Video/Galleri

Prakstisk information

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse og kontaktoplysninger

 

TBA

Værd at vide

TBA