12. - 16. oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp Nyborg
Camp leder

Kim Mikkelsen

Kim sørger for aftaler omkring det praktiske herunder aftaler med kunstnere, undervisere og pædagoger. Til dagligt arbejder Kim på Nyborg Ungdomsskole. Kim er primært guitarist og han har mange års erfaring som musiklærer og er aktiv musiker i flere bands.

Crewet på Musikstarter Camp Nyborg

På Musikstarter Camp Nyborg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Nyborg sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Underviser

Morten Kempf

Morten Kempf er underviser i klaver og band i Nyborg Ungdomsskole. Morten har erfaring med bl.a. bigband og jazz og har spillet i flere partybands.

Underviser

Toke Lynggaard

Toke Lynggaard studerer på Musikkonservatoriet, er underviser i guitar og sammenspil i Nyborg Ungdomsskole, og spiller i adskillige bands.

Underviser

Maria Theresa Leth Clante

Maria er sangerinde og sangskriver. Hun har stor erfaring med at optræde live i festbands og duoer samt at skrive originalmusik, og har undervisningserfaring fra sit arbejde som folkeskolevikar i musik.

Underviser

Mads Skov

Mads Skov Hansen underviser i trommer og sammenspil på henholdsvis Svendborg og Odense Musikskole. Han har selv modtaget undervisning på MGK Fyn i 3 år. Mads er aktiv musiker, men skriver og producerer også egne sange i forskellige projekter, og har derudover en del erfaring med …

Koordinator

Lisbeth Teglbjærg

Lisbeth sørger for alt det praktiske vedr. camp nyborg, og laver de fornødne lokale aftaler. Hun har mange års erfaring i etablering og afholdelse af kultur- og ungdomsprojekter.

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Nyborg afholdes i et samarbejde mellem ungdomsskolen, biblioteket, musikskolen, slottet og kulturhuset Bastionen i Nyborg Kommune. Samarbejdet kaldes Kulturhåndfæstningen, der i det daglige samarbejder om kulturprojekter i Nyborg Kommune.

Alle deltagere sover i deres bands i det rum de får tildelt. På ungdomsskolen er der bad og toilet i forbindelse med gymnastiksalens pige og drenge omklædning. Maden leveres af Madhuset, som laver lækker mad til dig 3 gange om dagen.

Musikstarter camp Nyborg afholdes på Nyborg Ungdomsskole, hvor vi har etableret øvelokaler i de forskellige rum vi har til rådighed. Den afsluttende koncert afholdes på Bastionen, som er byens kulturhus. 
Du kan sagtens begynde at glæde dig til en uge fyldt med musik, hvor du udvikler dig musikalsk og socialt.

Huskeseddel

Dit instrument og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggeunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Nyborg Ungdomsskole

Ringvej 1b

5800 Nyborg