14. - 18 oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp Silkeborg
Camp leder

Kim Schulz Jensen

Kim har det generelle og overordnede ansvar for Musikstarter Camp Silkeborg. Vi ser frem til endnu en fantastisk camp i efterårsferien med musik, flid og fællesskab.

Crew - Musikstarter Camp Silkeborg

Crewet på Musikstarter Camp Silkeborg er dygtige, dedikerede voksne, der alle har stor forkærlighed for musik. Vi er otte musikere og tre pædagoger. Vi har alle sammen fokus på, at gøre din campoplevelse til noget helt særligt. Rigtig god rejse!

Alle musikunderviserne er professionelle musikere, der spiller koncerter, underholder og udgiver musik. Hvis du vil vide mere og hver enkelt underviser anbefales, at du søger oplysninger på YouTube og Facebook.

Alle voksne har børneattest.

Underivser

Christoffer Holm Clausen

Christoffer er en monster funky og groovy bassist, der som du kan se også synger. Christoffer arbejder til dagligt i Dronning Louises Børnehave – al øvrig tid er musiktid.

Underviser

Rasmus Sitarz

Rasmus er trommeslager. Hvis gud skulle vælge en trommeslager ville valget nok falde på Rasmus. Til dagligt arbejder han i Virklund Børnehave og så er han meget aktiv ved musikfestivalen Noget Bedre.

Underviser

Morten Svenningsen

Morten er guitarist. Morten har mange års erfaring fra sit fantastiske arbejde på Den Kreative Skole som guitar- og sammenspilslærer. Morten er manden, der kan få dig og din guitar til at lyde af en million.

Pædagog

Caroline Mathilde Raunsgaard Krüger

”Jeg glæder mig til en fed uge”. Caroline står for det organisatoriske omkring rengøringen og sørger for, sammen med alle sammenspilsholdene, at vi hele tiden har en pæn og ren camp. Til dagligt er Caroline pædagog på Langsøskolen.

Leder - Den Kreative Skole

Erling Kyvsgaard

Den Kreative Skole er storleverandør af musikudstyr til Musikstarter Camp Silkeborg. Erling er fagnørden, der har styr på det høje faglige niveau vi gerne vil præstere. Erling er til dagligt Skoleleder af Den Kreative Skole, Silkeborg.

Pædagog og koordinator

Peter Grøn-Iversen

Peter er ansvarlig for den generelle trivsel på campen. Peter lægger vagtplaner og er bagstopper i forhold til alle generelle spørgsmål, der knytter sig til det pædagogiske og til Vestre Skole. Peter er til daglig Souschef i Klubben på Vestre Skole

Leder - Vestre Skole

Lars Sørensen

Lars Sørensen er ansvarlig for det overordnede vedrørende Vestre Skole. ”Det lyder jo mega spændende, jeg glæder mig til at være med for første gang”. Lars blev leder af Vestre Skole i august i år.

Leder - Silkeborg Ungdomsskole

Dorte Neis

Dorte Neis Nielsen står for budget/økonomi og så er hun koordinator ift. Musikstarter, som er valgfag for alle 8.- 10. klasser i Silkeborg Kommune. Til dagligt er Dorte Afdelingsleder på Silkeborg Ungdomsskole.

Galleri - Musikstarter Camp Silkeborg

Praktisk information

Værd at vide

I år bliver vi ca. 35 deltagere på Musikstarter Camp Silkeborg, som foregår Vestre Skole - en god gammel smuk folkeskole. Afslutningskoncerten er på Rampelys, byens bedste spillested.

Vi etablerer øvelokaler i bygning A. I samme bygning vil der være spisesal i kælderen og i klubben har vi vores scene som vi bruger til jams om aftenen og koncerter når vi får besøg af de store bands, som i år kommer fra Roskilde Festival. Cateringen bestyres af Jan Mathiassen, der til dagligt er kok på Silkeborg Efterskole.

Der er sovesale i bygning D og E. Sovesalene er kønsopdelt og du vil komme til, at sove sammen med de andre fra dit band.

Musikstarter Camps er selvfølgelig alkohol- og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd medfører øjeblikkelig bortvisning.

Huskeseddel

Dit instrument; gælder også, hvis du spiller trommer eller keyboard - tag alt det med du kan. Husk også ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc. Skriv navn på dine ting, så er det nemmere, når vi skal pakke sammen om fredagen.

Soveudstyr og toiletsager. Dvs. liggeunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc.

Adresse

Vestre Skole

Rolighedsvej 2,

8600 Silkeborg