9. oktober kl. 17:00 til 12. oktober kl. 22:00
Camp Herning
Camp leder

NIKOLAJ BOYSEN

Nikolaj Boysen, som til dagligt arbejder som efterskolelærer, er uddannet fra konservatoriet i Aarhus. For Nikolaj handler Musikstarter Camp Herning om samhørighed, fællesskaber og ”good vibes”, og han bestræber sig på, at de unge musikere skal have en god oplevelse med nye venskaber og en masse musikoplevelser.

Crewet på Musikstarter Camp Herning

På Musikstarter Camp Herning kommer du til at møde en gruppe sjove, seje og dygtige undervisere og frivillige hjælpere. De kommer til at lære dig en masse om musik, og de sørger for, at du får den fedeste weekend. Vi skulle hilse og sige, at de glæder sig til at møde dig! (Vi er lige nu i gang med at finde de perfekte undervisere til campen, og når de er fundet, kan du læse mere om dem her.)

Underviser

Nikolaj Bugge

Nikolaj Bugge er uddannet cand.musicae med speciale i sammenspilsledelse og komposition fra konservatoriet i Aarhus. Til dagligt er han guitarist i en masse bands og hjælper unge musikere i Grobund Bandakademi. På campen sætter Nikolaj fokus på sammenspillet, fællesskabet og magi…

Trivselsmedarbejder

Nanna Christiansen

Nanna Christiansen er til dagligt ved at uddanne sig til socialrådgiver. Nanna arbejder hos UngHerning, hvor hun er ansat i ungdomsklubben i Sunds. På campen er Nanna med til at sørge for, at de unge har det godt og trives.

Frivillig

Anita Skov Sekkelund

Anita Skov Sekkelund er formand i øvelokaleforeningen Rytmisk Musik Herning, hvor hun arbejder med talentudvikling og formidling af samspilsmuligheder mellem den øvede musik og øvelokaleforeningen. Derudover er hun eventansvarlig på Scene 7, Hernings lokale upcoming kulturscene.

Frivillig

Morten Bondesen

Morten Bondesen har i mange år arbejdet i en af UngHernings ungdomsklubber og er desuden knallertunderviser. Han er campens handymand, og på campen er det Morten, der hjælper, hvis der mangler en ledning eller andet teknisk. Derudover er han en mesterkok i køkkenet.