Camp Esbjerg
Camp leder

Silje Holtan

Silje er uddannet rytmisk sanger fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Hun har masser af live-erfaring både som frontfigur og korsanger og skriver, spiller og udgiver også sin egen musik. Silje har bl.a. haft hele 2 radiohits på P4 og er en meget erfaren underviser.

Crewet på Camp Esbjerg

På Musikstarter Camp Esbjerg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede undervisere og voksne. 

Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Esbjerg sjov, tryg og lærerig. 

Alle voksne har børneattest. 

Projektleder & Underviser

Kennet Lauridsen

Kennet er uddannet rytmisk guitarist fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Han spiller i mange forskellige orkestre, og arbejder også som kapelmester på større koncerter; bl.a. Tribute-koncerterne på Tobakken. Kennet er en meget erfaren underviser og projektleder.

Praktisk information

Værd at vide

Det er med stor glæde, at vi for fjerde gang afholder Musikstarter i Esbjerg på spillestedet Tobakken. Esbjerg Ungdomsskole er vært for Camp Esbjerg og glæder sig til at byde årets 70 deltagere velkommen til en fantastisk uge med masser af musik, fællesskab, nye venner og store oplevelser!

Camp Esbjerg vil gerne takke de lokale aktører og fonde: Johan Hoffmann fonden, Esbjerg Ungdomsskole og Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole for at gøre campen i Esbjerg mulig.

På campen står en flok skønne og dygtige voksne klar til at tage imod dig. Teamet er en blanding af professionelle musikere, undervisere, trivselspædagoger og frivillige, der alle sammen vil gøre sit bedste for, at du får en fantastisk oplevelse på campen.

Campen foregår fra mandag d. 14. oktober til fredag d. 18. oktober på:

Konfus & Tobakken
Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg

Alle måltider under campen er indeholdt i deltagerprisen, og overnatning finder sted i lokaler på Konfus og Tobakken.

Torsdag den 17. oktober kl.19:30 vil der være en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår på spillestedet Tobakkens store scene. Billetter kan købes på Tobakkens hjemmeside eller ved indgangen til et symbolsk beløb på 35kr. www.tobakken.dk

Hold øje med facebooksiden Musikstarter Camp Esbjerg, hvor vi løbende deler info og nyheder om campen. Her kan du også finde præsentationsvideoer af de bands, der besøger de forskellige camps rundt omkring i landet.

Det er under campen muligt at kontakte campens medarbejdere. Forældre der vil i kontakt med campen i løbet af ugen kan kontakte campleder Heidi Møller.

VIGTIGT!!! Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, mikrofoner, trommestikker mm. HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.

Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele.

Huskeseddel

Sovepose/dyne/underlag/madras. Medbring desuden skiftetøj (evt. festtøj til koncert torsdag), håndklæde, toiletsager, ørepropper, mobiloplader mm.

Alle deltagere medbringer egne instrumenter og forstærkere. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler mm. Husk at mærke alle dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer og vær opmærksom på at, det er dine egne forsikringsforhold der skal dække evt. skader og bortkomst.

 

Adresse

Ungdomshuset Konfus på Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg