Camp Esbjerg
Camp leder

Silje Holtan

Silje er uddannet rytmisk sanger fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Hun har masser af live-erfaring både som frontfigur og korsanger og skriver, spiller og udgiver også sin egen musik. Silje har bl.a. haft hele 2 radiohits på P4 og er en meget erfaren underviser.

Crewet på Camp Esbjerg

På Musikstarter Camp Esbjerg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede undervisere og voksne. 

Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Esbjerg sjov, tryg og lærerig. 

I år får vi også besøg kunstnerne Kajsa Vala og The Boy That Got Away.

Alle voksne har børneattest. 

Projektleder & Underviser

Kennet Lauridsen

Kennet er uddannet rytmisk guitarist fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Han spiller i mange forskellige orkestre, og arbejder også som kapelmester på større koncerter; bl.a. Tribute-koncerterne på Tobakken. Kennet er en meget erfaren underviser og projektleder.

Underviser

Lars Rahbek Andersen

Lars arbejder til dagligt i Medley Studios i København, hvor han indspiller, producerer og mixer en masse musik. Han er også meget aktiv på live-fronten som pianist, hvor han spiller/har spillet med navne som: L.I.G.A, Jakob Sveistrup og Back to Back m.m.

Underivser

Niels Kvist

Niels er uddannet bassist fra Esbjerg musikkonservatorium. Niels er udover at være en eftertragtet live- og studie-musiker meget aktiv på undervisningsfronten, hvor han bl.a. er fastansat MGK-lærer i bas og sammenspil samt er lærer ved diverse workshops og stævner.

Praktisk information

Værd at vide

Kære Musikstarterdeltager! Du er tilmeldt Musikstarter Esbjerg, som finder sted i uge 42 med støtte fra Esbjerg Ungdomsskole, Folkeskolerne i Esbjerg Kommune, Tobakken, Ungdomsringen, Musikstarter, Nephew, Johan Hoffmann Fonden og Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond. Vi er super glade for, at du har valgt at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp, der i år løber af stablen for femte gang i Esbjerg. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden. Vi sender dig dette brev for at du og dine forældre kan få styr på de praktiske forhold omkring Musikstarter. På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse. På Musikstarter Esbjerg 2020 glæder vi os til at præsentere koncerter og talks med hele 2 super fede bands/kunstnere. Nemlig…

Rockbandet The Boy That Got Away Sanger og sangskriver og guitarist Kajsa Vala!

 

Opstart: Mandag d.14.oktober kl.10.

Afslutningskoncert: Torsdag d.15.oktober kl.19:30, laver vi en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår på spillestedet Tobakkens store scene. Billetter kan købes på Tobakkens hjemmeside til et symbolsk beløb på 35kr. Tobakken overholder alle retningslinjer omkring Covid19 og afholdelse af koncert-arrangementer. Det er dog VIGTIGT at bestille sine billetter på forhånd i denne særlige tid på www.tobakken.dk. OBS: Efter koncerten kan deltagerne og personligt musikudstyr brugt til koncerten afhentes på Tobakken. Det er også muligt at afhente udstyr på Ungdomsskolen fredag kl.13:00.

Fælles afslutning: Fredag d.16. oktober kl.10:00 – 13:00.
Vi holder fælles afslutning og oprydning frem til kl. 13:00, og det er super vigtigt for camp-ånden og fællesskabet, at alle deltagere er med og får sagt pænt farvel og på gensyn til hinanden på en god måde.

INGEN Overnatning & Covid19 retningslinjer:
I år er anderledes, end det plejer at være. Vi er i en særlig tid og skal være sammen på en ny måde, hvor vi alle passer godt på hinanden. Musikstarter foregår selvfølgelig efter alle gældende retningslinjer omkring Covid19, og vi tager dem meget alvorligt. Derfor er der i år INGEN OVERNATNING på Musikstarter. Vi forventer at ALLE overholder retningslinjerne, så vi trygt kan være sammen om musikken på en god måde. Vi spiser morgenmad hjemmefra hver dag og mødes kl. 10:00 og spiller sammen hele dagen frem til kl. 21:00, hvorefter alle tager hjem og sover. Campen bliver på ca. 20 deltagere, og undervisningen vil foregå på samme måde, som på Ungdomsskolens sammenspilshold med Unge-Fællesskab i trygge rammer:

- STORE ØVELOKALER MED GOD AFSTAND
- EGNE INSTRUMENTER OG MIKROFONER
- MASSER AF HÅNDSPRIT - Mød IKKE op, hvis du på nogen måde føler dig syg og utilpas! Vi henviser også til Sundhedsstyrelsen anbefalinger: https://www.sst.dk/da 

Husregler på campen
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer - Opfør dig pænt over for dine musiker-kammerater - Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre - Overhold alle retningslinjer omkring Covid19, og hjælp også dine musiker-kammerater med at huske reglerne, når vi er sammen.

Foto, Video & Kørsel
Vedhæftet mailen her er 2 samtykke-erklæringer, som du og dine forældre SKAL udfylde og medbringe på campen mandag. Samtykkeerklæringerne omhandler medvirken på foto og video og kørsel i Ungdomsskolens busser fra Ungdomsskolen til Tobakken, når vi skal spille koncert torsdag.

Betaling & Forplejning:
Vi har modtaget din deltagerbetaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt frokost og aftensmad mandag-torsdag og frokost fredag er inkluderet i prisen. Maden bliver serveret i portioner, og det styres af underviserne. Alle deltagere modtager også en gratis Musikstarter T-shirt.

Flid & Fællesskab…er Musikstarters motto.
Det handler om, at man med Flid & Fællesskab kommer langt. Og at det vigtigste på Musikstarter er, at du husker dit supergode humør, din spilleglæde, nysgerrighed på musik og ikke mindst lyst til at møde nye venner med samme interesse som dig selv! Campen handler mest af alt om det fællesskab vi skaber i løbet af ugen. Et fællesskab hvor der er plads til alle, uanset om man er begynder eller øvet og om man er 13 eller 20 år. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, indgår i det teamwork som det er at spille i et band og forhåbentlig får mange nye venner;-) Det bliver selvfølgelig også muligt at møde de professionelle musikere og ikke mindst mulighed for at spille koncert på Tobakkens store scene. Det bliver super fedt!!!

Kontaktpersoner & Info:
Forældre og andre som gerne vil i kontakt med Musikstarter Esbjerg i løbet af ugen eller forud for campen kan kontakte: Projektleder & Musikunderviser Silje Holtan: 25 39 30 78 // siljeholtan@live.dk Projektleder & Musikunderviser Kennet Lauridsen: 22 90 11 37 // kenauritz@hotmail.com Hold også øje med facebooksiden Musikstarter Camp Esbjerg, hvor vi løbende deler info og nyheder om campen. Her kan du også finde videoer med de bands, der kommer på besøg. Du kan også se hvem underviserne er på www.musikstarter.dk.

Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter på Esbjerg Ungdomsskole i uge 42!!!

 

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr
VIGTIGT!!! I denne tid er det særlig vigtigt, at vi KUN synger og spiller på egne instrumenter! Derfor SKAL du selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder sangmikrofoner, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.

Ejer du ikke selv en mikrofon eller det instrument du skal spille på, og har du behov for at låne af Ungdomsskolen, skal du kontakte Kennet Lauridsen (musikunderviser og projektleder) på tlf. eller mail senest torsdag d. 8/10 kl. 13:00, så forsøger vi at finde en løsning. Vi vil også meget gerne bede dig/dine forældre om at sende en bekræftelse på mail, hvis du selv har det udstyr, som du selv skal bruge. På den måde kan vi sikre os et overblik over, hvordan alle udelukkende kan spille på personlige instrumenter hele ugen.

Kennet Lauridsen: kenauritz@hotmail.com // tlf.: 22 90 11 37

HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.

Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt på puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Medbring desuden:

- 80’er udklædningstøj til 80’er -tema om mandagen!

- evt. scenetøj til koncerten torsdag - ørepropper, mobiloplader, plektre, ekstra strenge, mm.

 

Adresse

Musikstarter Esbjerg foregår fra mandag d. 12. oktober til fredag d. 16. oktober på: Esbjerg Ungdomsskole| Grønlandsparken 300 | 6715 | Esbjerg