10. - 14. oktober 2020 (skolernes efterårsferie)
Camp Djursland
Camp leder

Camp Djursland

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen, UngSyddjurs og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i uge 42/Efterårsferien. På Camp Djursland har vi et stort fokus på musikalsk faglighed og et stærkt fællesskab

Crewet på Camp Djursland

På Musikstarter Camp Djursland vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Djursland sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Campleder

Kristian Kjerri Thomsen

Jeg hedder Kristian, bedre kendt som Kukke og skal igen i år være en del af Musikstarter fællesskabet på Camp Djursland. Jeg glæder mig til en fed uge, spækket med musik, flid og fællesskab”.

Underviser

Anders Boye Knudsen

“Anders er 25 år og for fjerde gang med på Musikstarter Djursland. Til dagligt studerer han på Konservatoriet i Aalborg hvor han slæber rundt på sin kontrabas. Ved siden af studiet er han musikunderviser og klubmedarbejder i Ungnorddjurs. Han har forkærlighed for jazz og elsker a…

Underviser og campkoordinator

Frank Petersen

Frank underviser i sammenspil + det løse. Frank skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Før det har Frank været en stor del af Musikstarter Camp Århus. Frank er til dagligt politimand, samtidig med at han er musikunderviser og klubmedarbejder i UngSydd…

Underviser

Søren Madsen

Søren skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Søren udøvende musiker og er tidligere bassist i bandet Michael Learns To Rock. Derudover underviser han til dagligt i musik på Norddjurs Friskole.

Underviser, elektronisk Musik

Jesper Svane

Jesper skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Jesper arbejder til dagligt som selvstændig producer og har desuden et elektronisk musikhold i UngNorddjurs. På campen er Jespers rolle at undervise i elektronisk musik.

Trivselspædagog

Nicklas Bøgelund

Nicklas skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Nicklas er i øjeblikket i gang med at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder og musikunderviser i UngNorddjurs. På campen er Nicklas´ rolle af praktisk karakter.

Underviser

Stefan Lindberg Busse

Stefan skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Stefan lærer på Mellerup Efterskole, hvor han bl.a. underviser i musik. Derudover er Stefan en af de bærende kræfter i flere større musikprojekter i UngNorddjurs.

Underviser

Tommy Lübeck Petersen

Tommy skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Tommy arbejder til dagligt som producer og journalist. På campen er Tommys rolle at undervise i sammenspil og teknik.

Underviser, teknik

Leif Andersen

Leif er igen i år en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Leif er uddannet grafiker, og arbejder til dagligt med bl.a. PR og videoproduktion i UngNorddjurs, hvor han også er klubmedarbejder. På campen er Leifs rolle at være den gennemgående underviser på teknikholdet.

Underviser

Eline Engholm

Eline er 29 år, uddannet Rytmisk Musik og Bevægelseslærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og underviser til dagligt på Kulturskolen Norddjurs i sang, klaver, guitar, dans og rytmisk træning. Hun optræder som sangerinde i New Sun Jazz trio, og i bandet Baby Did a Bad T…

Trivselsmedarbejder

Andreas Høyer

Andreas skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Andreas spiller musik og er lydmand. Han skal til at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder i UngNorddjurs.

Firvillig Crew

Simon

Simon er 19 år gammel og har lige færdiggjort gymnasiet med musik som A-fag. Til dagligt arbejder han hos netbutikken iMusic. Han skal for første gang være med til Musikstarter og glæder sig til en fed og lærerig uge.

Frivillig

Laura

Jeg er 22 år og skal for 2. År være en del af Musikstarter på Camp Djursland. Til daglig er jeg ved at uddanne mig til pædagog, hvor jeg snart er færdiguddannet, og arbejder ved siden af i en børnehave. Jeg glæder mig vanvittig meget til en hyggelig og fed uge med masser af musik…

Praktisk information

Værd at vide

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen, UngSyddjurs og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i uge 42/Efterårsferien.

På Camp Djursland har vi et stort fokus på musikalsk faglighed og et stærkt fællesskab.

Som deltager på Musikstarter Camp Djursland flytter du ind på campen fra lørdag til onsdag i efterårsferien og øver musik, sover, spiser, hygger og har det sjovt. Der arbejdes i løbet af de fem dage, frem mod en koncert, som afvikles tirsdag aften, hvor familie og venner har mulighed for at komme og overvære det færdige resultat.

Det er muligt at tilmelde sig som en gruppe/band eller individuelt og du kan tilmelde dig tre forskellige linjer:

  • Sammenspil
  • Elektronisk musik
  • Teknik

I løbet af ugen arbejdes der gruppevis, så hvis man tilmelder sig som gruppe/band, må man forvente at der bliver koblet flere på gruppen. Der arbejdes frem mod at hver enkel gruppe optræder med to numre til koncerten, hvor minimum det ene nummer er selvkomponeret. Desuden øves et stort fællesnummer, hvor alle synger og spiller sammen og dette nummer vil være afslutningen på koncerten.

Teknikholdet er et nyt tiltag som vi på Camp Djursland ønsker at afprøve. Holdet henvender sig til dem som er interesseret i de ting som foregår omkring musikken. Deltagerne tilmelder sig som normalt og deltager på lige fod med alle andre.

De unge vil lære at håndtere et professionelt HD kamera, ligesom de vil blive uddannet i at producere. De vil i forbindelse med kurset opøve kompetence og viden, der vil være meget værdifuld, såfremt man ønsker en karriere inden for dette felt.

Det er tanken, at holdet leverer en videoproduktion til afslutningsarrangementet, hvilket vil give en endnu bedre oplevelse for musikere samt være brugbart i reklameøjemed. Det er muligt for de optrædende, at få deres koncert foreviget i fuld HD, derudover er det muligt at livestreame alle koncerterne i fuld Broadcast kvalitet.

Desuden vil de unge også modtage undervisning i grafisk opsætning til produktionen.

Holdet køre som et selvstændigt hold på musikstarter og vil i løbet af campen også få ansvar for videodokumentation fra øvelokalerne. Udover video vil de unge også få et grundlæggende kendskab til opstilling af lys og lyd, de vil blive involveret i opstilling og afvikling af koncerter. Det er tanken, at de unge kan vælge underspor i løbet af ugen såfremt de har en særlig interesse.

Undervisningen vil blive forestået af en erfaren producer, som har produceret storskærms tv og livestreaming fra både Smukfest og Grøn koncert igennem en årrække.

På Musikstarter Camp Djursland råder vi over gode øvelokaler, godt teknisk udstyr, god forplejning, gode toilet/bad faciliteter og velegnede soveområder.

 

Musikstarter Camp Djursland og Covid-19

På Musikstarter Camp Djursland arbejder vi på højtryk for at planlægge en fed camp fyld med musik og fællesskab. Vi tilstræber at alt på campen bliver så tæt på det vi plejer som muligt, men er selvfølgelig fokuserede på at campen skal være en god og tryg oplevelse for alle. Som situationen ser ud lige pt. planlægger vi efter at afvikle Musikstarter Camp Djursland fra d. 10. – 14. oktober 2020. Vi følger naturligvis udviklingen fra dag til dag og agerer efter de retningslinjer vi får fra myndighederne.

Covid-19 restriktioner på Musikstarter Camp Djursland

· Alle unge og voksne opfordres til at tage en Covid-19 test i ugen op til Musikstarter.

· Hvis du udviser symptomer lørdag d. 10. oktober skal du blive hjemme og først møde op når du har været symptomfri i 48 timer eller kan påvise en negativ Covid-19 test.

· Hvis du i løbet af campen udviser symptomer, skal du tage hjem og første komme retur efter du har været symptomfri i 48 timer eller kan påvise en negativ Covid-19 test.

· Alle opfordres til at vaske hænder og spritte af hyppigt.

· Det bliver siddende koncerter. Både de koncerter vi skal opleve i løbet af campen og også afslutningskoncerten.

· Forplejning kommer til at foregå i det band du bliver en del af på campen.

· Alle bands får et soverum og et spillerum, således det er muligt at holde afstand.

· I alle bandrum og soverum, vil der være fokus på udluftning, da tæt luft er en stor risikofaktor i forhold til Covid 19.

 

Ud fra ovenstående vurderer vi i crewet at vi godt kan afvikle en camp fyldt med musik og fællesskab og samtidig have fokus på at det bliver en god og tryg oplevelse for alle.

Skulle situationen udvikle sig yderligere og vi bliver nødsaget til at aflyse, får du dine penge retur hvis du er tilmeldt.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ung Norddjurs

Åboulevarden 62

8500 Grenå