10. - 14. oktober 2020 (skolernes efterårsferie)
Camp Nyborg
Camp leder

Mads Skov Hansen

Mads Skov Hansen er trommeslager, percussionist, sanger, producer og sangskriver i hans eget band “PATINA”. Udover at skabe original musik, har Mads undervist i trommer og sammenspil på henholdsvis Svendborg og Odense Musikskole. Mads er campleder, og vil i selskab med Lisbeth, få alt det praktiske til at køre på skinner.

Crewet på Musikstarter Camp Nyborg

På Musikstarter Camp Nyborg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Kirstine, Kristine og Lisbeth sørger for god mad og god trivsel.

Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Nyborg sjov, tryg og lærerig. 

Alle voksne har børneattest.

Koordinator

Lisbeth Teglbjærg

Lisbeth sørger for alt det praktiske vedr. camp nyborg, og laver de fornødne lokale aftaler. Hun har mange års erfaring i etablering og afholdelse af kultur- og ungdomsprojekter.

Underviser

Freja

Freja er sanger samt sangskriver og har i 2 år gået på MGK i Odense - hun studerer fra august 2020 på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Selv har hun undervist i sammenspil på Odense Musikskole og i sang og klar på CulturArte i Glamsbjerg. Desuden har Freja stor erfar…

Underviser

Phillip

Phillip er 18 år og går i 3.g. Han har i mange år spillet rytmisk klaver med fokus på jazz. “Jeg glæder mig meget til at undervise på musikstarter og møde alle jer unge mennesker.”

Underviser

Simone

Simone er 25 år og har spillet saxofon og percussion siden hun var helt lille. Hun har været på flere lange rejser i Sydamerika med saxofonen på ryggen, for at møde nye musikkulturer og en måned i Tanzania, for at opleve og gå i dybden med afrikanske trommer og stammedans. ”Det v…

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Nyborg afholdes i et samarbejde mellem ungdomsskolen, biblioteket, musikskolen, slottet og kulturhuset Bastionen i Nyborg Kommune. Samarbejdet kaldes Kulturhåndfæstningen, der i det daglige samarbejder om kulturprojekter i Nyborg Kommune.

Alle deltagere sover i deres bands i det rum de får tildelt. På ungdomsskolen er der bad og toilet i forbindelse med gymnastiksalens pige og drenge omklædning. Maden leveres af Madhuset, som laver lækker mad til dig 3 gange om dagen.

Musikstarter camp Nyborg afholdes på Nyborg Ungdomsskole, hvor vi har etableret øvelokaler i de forskellige rum vi har til rådighed. Den afsluttende koncert afholdes på Bastionen, som er byens kulturhus. 
Du kan sagtens begynde at glæde dig til en uge fyldt med musik, hvor du udvikler dig musikalsk og socialt.

Huskeseddel

Dit instrument og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggeunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Nyborg Ungdomsskole

Ringvej 1b

5800 Nyborg