10. - 14. oktober 2019 (skolernes efterårsferie)
Camp Roskilde 2020
Camp leder

Søren Gravgaard

Søren er klubleder i Klub Roskilde Øst og Camp Leder på Camp Roskilde. Derudover vil Søren være at finde som trivselsmedarbejder under selve campen.

”I Roskilde sætter vi fællesskabet omkring musikken i højsædet. Der skal både øves musik, men der skal også være tid til pjat, hygge, kortspil, åben scene og nye venskaber.

Årets Musikstarter bliver igen afholdt på Østervangsskolen, hvor der er god plads til det hele og til afslutningskoncerten stiller Gimle igen deres legendariske scene til rådighed for vores energifyldte Musikstartere.

På campen for hvert band får tilknyttet deres egen underviser, for at skabe et miljø med højt fagligt niveau, samtidig med at klubberne i Roskilde stiller et stort hold af trivselsmedarbejdere, der kan skabe en tryg ramme døgnet rundt.

Det er vigtigt for mig at understrege at vi prioriterer at Musikstarterne skal skrive og lave deres eget musik på campen, så vi igen i år kan få det indspillet og udgivet efterfølgende.

Ved at deltage på campen giver vi også de unge en mulighed for at træde ind i et vedvarende musik fællesskab, som vi tilbyder forskellige separate events hele året rundt. Vi kalder der ”Musikstarter – Hele året”.

Crewet på Camp Roskilde 2019

På Musikstarter Camp Roskilde vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp København sjov, tryg og lærerig.
Alle voksne har børneattest.

Kunstnerisk Leder

Pelle

Pelle Leth er Kunstnerisk leder på Camp Roskilde. Pelle er uddannet Tonemester fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Pelle koordinerer det musikfaglige indhold på campen.

Musikunderviser

Clara Vuust

Clara Vuust er sanger og stemmenørd og elsker at arbejde med alt lige fra solister til store kor. Når hun ikke underviser på Roskilde Kulturskole synger hun koncerter med sin kvartet. Når hun selv står på scenen er det med vokaljazz, men hun underviser i alle genrer. Clara er lær…

Musikunderviser

Brian Høiberg

Brian Høiberg er Klubleder i Klub Roskilde Syd og har udover dette en sideløbende karriere som musiker. Som barn var Brian med i Vesterbro Ungdomsgårds sanggruppe og var senere med til at opstarte det kendte 90 er Funkband Zapp Zapp, med Erann DD i front. Brian er i den grad klub…

Musikunderviser

Mike Wind

Mike Wind er sanger og guitarist i bandet PRUNES og har en bachelor fra det rytmiske musik konservatorie i københavn. Underviser hovedsageligt i performance og sangskrivning.

Danseinstruktør og pædagog

Mille Eilskov

Mille arbejder til dagligt i Klub Roskilde Øst, hvor hun blandt andet elsker at undervise i dans. Hun glæder sig helt vildt til at være en del af musikstarter, og til at hygge og skabe god stemning sammen med alle der kommer med :)

Underviser

Charlie Kongsø

Charlie aka. Charlie Charles startede sin karriere som producer og autodidakt mix/mastering engineer for godt 13 år siden. Siden da har han startet hiphop gruppen KomplX og er produceren bag bla. kunstnere som Swiff, N. Jay, Mikkel Mcfly og Drok. Udover at være producer, medejer …

Pædagog og underviser

Allan Jensen

Jeg er hovedsageligt autodidakt og har spillet i band siden jeg var knægt. Genremæssigt bevæger jeg mig hovedsageligt i blues ,rock/syrerock universet men er ellers all-round hvad stil angår. Jeg spiller guitar ,bas ,trommer ,og en smule keyboard. Jeg synger en del:-)

Musik- og dramalærer

Nicholaj Siltan

Musik- og dramalærer igennem halvdelen af mit 34årige liv. Arbejder til dagligt med talentudvikling gennem sammenspilsundervisning, teori samt teater. Er derudover bredspektret festmusiker samt kirkesanger. Har komponeret musik til teaterregi, bands, konceptuelle event m.m. Vi…

Praktisk information

Værd at vide

OBS: PROGRAM NU FRIGIVET! Find det her:
(kopier link og sæt ind i din browser)

https://www.facebook.com/events/419026175380816/
permalink/448300259120074/ 

Musikstarter Camp Roskilde har plads til mellem 60-100 deltagere, og foregår primært på Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde og på Gimle.

På Østervangsskolen vil der blive etableret øvelokaler, fællesarealer til hygge og samvær, samt sove- og bade faciliteter.

Måltiderne vil blive indtaget i fællesarealerne og vil bestå af varieret kost (Morgenmaden vil bestå af boller, frugt etc. Frokost vil være rugbrød og pålæg. Aftensmad vil være almindelige retter som lasagne, boller i karry etc. Der vil være frugt og kage i løbet af dagen).

Om aftenen vil fællesarealerne blive omdannet til hygge, kortspil, fælleslege og åben scene.

Tirsdagens afslutningskoncert bliver på Roskildes kendte spillested Gimle hvor der vil være professionelt lyd og lys.

Musikstarters Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjeblikkelig bortvisning. Fællesskabet omkring musikken er trods alt det vigtigste.

Vi glæder os til at se jer.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Astersvej 15
4000 Roskilde