10. – 14. oktober 2020 (skolernes efterårsferie)
Camp Vestegnen
Camp leder

Maja La Cour

Mit navn er Maja og jeg brænder for at få kreative processer og kunstneriske projekter op at stå – jeg har været tovholder for flere kulturevents og har stor erfaring i at lave projekter for og med unge. Jeg har en baggrund som lærer, leder og kunst- og kulturformidler og er ansat som afdelingsleder i Ishøj ungdomsskole.

Crew

På Musikstarter URBAN vælger du selv, hvilken linje du vil gå på i løbet af ugen. I løbet af ugen vil de 3 hold smelte sammen, så man kan arbejde på tværs af  hinandens linjer.

Kunstnerisk leder og underviser

David Dieu

Mit navn er David Dieu og jeg har 3 års undervisningserfaring indenfor genren. Jeg er samtidig selv artist, og har en pladekontrakt med Warner Music Danmark. Jeg skriver og producerer samtidig for andre artister. Mine forcer er sangskrivning, topline og vokalproducere (indspille)…

Underviser

Khanh Lam

Mit navn er Khanh og jeg har ca. 8 års erfaring inden for brugen af foto, video samt redigering og har arbejdet med musikvideoer og visuel identitet i 4 år. Jeg er uddannet i Multimediedesign og Kommunikation + Digital Konceptudvikling og har erfaring inden for markedsføring. Je…

Underviser

Ray Andrew

Ray har stor erfaring i både optagelse og produktion af SoMe content. På Musikstarter 2019 står han for at lede et hold af unge designere, fotografer og journalister, der skal give deres take på hvordan Campen skal kommunikere med omverdenen.

Underviser

Karen Mukupa

Karen har siden staten af 90erne været at finde på den danske Musikscene, bl.a. som den ene halvdel af "No Name Requested", en hipgop/reggea gruppe bestående af Karen og Natasja. Udover at være i en masse andre kreative projekter, laver Karen også socialt arbejde for Amnesty og D…

Praktisk Information

Musikstarters urban camp

Hvis vi kigger på de mest streamede sange i Danmark, så ser vi en overrepræsentation af sange og artister, der bevæger sig i den urbane lydgenre. 

Vi mærker samme stigning i interessen for rap, sang og produktion indenfor lydgenren dels på vores hold, og på den daglige snakken om musik på Ishøj Ungdomsskole.

På Urban Vestegnen Musikstarter tager vi udgangspunkt i urban genren i musik og hip hop dans. Der vil blive sat fokus på udtryksformerne indenfor perfomance, musikproduktion, visuel fremtræden og dans. 

 

Musik

På musikdelen af Musikstarter Urban fokuserer vi på, at gøre dig bedre til at bevæge dig i genren. I løbet af ugen får du nye kompetencer, som gør dig dygtigere til at rappe, synge, producere og skrive tekster. Vi regner stærkt med, at deltagere på Musikstarter Urban får færdiggjort et eller flere produkter, når ugen er omme.

Så hvis du tænker at du er den næste Sivas, Gilli eller ZK, så er det her du skal melde dig til. 

 

Dans

På dance og performance vil du blive undervist i diverse stilarter som hiphop LA-style, hiphop girly-style, wacking og house. Der vil være fokus på kroppens motorik, og hvordan dansen bruges på urban-plan. Derudover vil du lære at arbejde med takter og udforme din egen koreografi med inspiration fra de forskellige stilarter.

 

Video og Sociale medier

Din musik er klar, men hvordan får du andre til at finde dig og lytte til din musik, og få en forståelse af din artist identitet?

På Musikstarter får du hjælp og rådgivning til at promovere dit produkt på de sociale medier med lækkert visuelt materiale i form af foto, cover-art og video. I vil lære forskellige værktøjer og programmer at kende for at skabe visuelle produkter til jeres musik og artistidentitet.​​