15.-19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Aalborg
Campleder

Peter Norinder

Som campleder og koordinator for hele Aalborg campen, vil Peter sørge for at de rette betingelser er tilstede for en rigtig fed camp. Han vil i samarbejde med underviserne og det øvrige personale, stå for at tilrettelægge et spændende program, der skal give hver enkelt deltager, en rigtig god oplevelse både musikalsk og socialt. Peter er selv musiker igennem de sidste 30 år, hvor han som trommeslager stadig er aktiv på scener rundt i landet. Til daglig er han ansvarlig for musikaktiviteter på Fritidscenter Vesterkæret og han vil også tage del i det musikalske under hele campen.

Crewet på Camp Aalborg

Vi har i Aalborg samlet et hold af top tunet undervisere samt medarbejdere, der alle vil stå klar til at modtage jer, give jer en fantastisk oplevelse og sammen med jer, skabe en rigtig god camp.

Musikkoordinator og underviser

Søren Kristoffersen

Søren er uddannet kandidat i musik fra AAU, og arbejder som musik- og mediefagslærer på Hasseris Gymnasium i Aalborg. Med klaveret som hovedinstrument, har han spillet flere koncerter i forskellige konstalationer - herunder både original- og covermusik. Desuden arbejder han som …

Musikpædagog og underviser

Mikkel Beirholm Larsen

Mikkel er til daglig pædagog på Fritidscenter Vesterkæret, hvor han også er medansvarlig for det musikalske miljø og fællesskab. Som musiker er det trommerne der optager Mikkel, hvilket han har gjort i 20 år. Mikkel har gennem tiden også gjort sig erfaringer med andre instrument…

Underviser

Simon Sloth

Simon arbejder for ANR og Radio Nordjyske, hvor han bl.a. laver sange og jingler. Derudover underviser han i at lave beats i Streetmekka i Aalborg. Simon spiller trommer og klaver. Han ser frem til årets Musikstarter-camp og glæder sig til at møde deltagerne.

Underviser

Frederik Kistrup Simonsen

Frederik er uddannet ved AAU på Populærmusik Og Lydproduktion, er er for nuværende studerende på Det Jyske Musikkonservatorium som sanger og sangskriver, hvor han er også assisterer som lydmand i Rytmisk Sal. Som underviser arbejder Frederik med sangskrivning, lydproduktion og sa…

Galleri - Musikstarter Camp Aalborg

Praktisk information

Værd at vide

Kære Musikstarterdeltager!
Vi er her i Aalborg superglade for endnu engang at kunne præsentere en Musikstartercamp her i Aalborg og har de lyst til at tilbringe en del af din efterårsferie sammen med os, vil det være os en stor fornøjelse at byde jer velkommen til Fritidscenter Vesterkæret, som ligger lokaler til camp Aalborg. På campen vil et team bestående af super dygtige undervisere, skønne pædagoger og arbejdsomme frivillige, være klar til at tage imod jer og sammen med jer, skabe en super fed camp. Vi vil gøre vores allerbedste til at I bliver fyldt med masser af nye og spændende musikalske og sociale oplevelser, som I vil kunne dele, både nu og i fremtiden. På Musikstarter Aalborg 2022, bliver der også plads til at præsentere en koncert og talk med et super spændende upcoming band/kunstner.

Afslutningskoncert: Tirsdag d. 18. oktober kl. 19.00
Tirsdag aften vil der blive afholdt en åben koncert, hvor familie og venner kan komme og høre hvad de unge har arbejdet med på campen. koncerten vil foregå i salen på fritidscenter Vesterkæret, som I dagens anledning, bliver omdannet til et festligt og hyggeligt koncert sted.

Fælles afslutning: onsdag d. 19. oktober, frem til kl. 12.00
Om onsdagen er det så tid til at tage afsked med hinanden og i den anledning holder vi en lille fælles afslutning fra kl. 11 - 12. Inden da, har vi selvfølgelig pakket og ryddet op. Det er super vigtigt for musikstarter camp-ånden og fællesskabet, at alle deltagere er med og får sagt pænt farvel og på gensyn til hinanden på en god måde.

Husregler på campen:
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer. Opfør dig pænt overfor dine musiker-kammerater og hjælp hinanden. Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre.

Foto, Video:
Vedhæftet info-mailen, som du får forud for campen, er der 2 samtykke erklæringer, som du og dine forældre SKAL udfylde og medbringe på campen når I ankommer lørdag. Samtykke erklæringerne omhandler medvirken på foto og video.

Betaling & forplejning:
Når du modtager en infomail, betyder det at vi har modtaget din deltager betaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt forplejning lørdag-onsdag er inkluderet i prisen.

Flid & fællesskab......er Musikstarters motto.
Det handler om, at man med flid & fællesskab kommer langt. Og at det vigtigste på Musikstarter er, at du husker dit supergode humør, din spilleglæde, nysgerrighed på musik og ikke mindst lysten til at møde nye venner, som deler den samme interesse som dig selv. Campen handler mest af alt om det fællesskab vi skaber i løbet af campen. Et fællesskab hvor der er plads til alle, uanset om man er begynder eller øvet og om man er 13 eller 21 år. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, indgår i et teamwork som det er at spille i et band og forhåbentlig får skabt en helt ny vennekreds. Kontaktpersoner & info: Forældre og andre som gerne vil i kontakt med musikstarter camp Aalborg, kan i løbet af dagene eller forud for campen, kontakte: Campleder: Peter Norinder - tlf. 99 82 34 40 / pno-jv@aalborg.dk Nærmere info på www.musikstarter.dk Vi glæder os til at se jer alle til musikstarter på fritidscenter Vesterkæret i uge 42!!! De bedste musikstarter hilsner Team Aalborg

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
Her på Vesterkæret vil der være oprettet øvelokaler, hvori der vil være alt det udstyr der skal til, for at I kan udfolde jer musikalsk. Der vil være et sanganlæg, trommer, bas forstærker samt guitar forstærkere. Du SKAL selv medbringe dit eget instrument og hvad der ellers skal bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m. Hvis du ikke ejer et instrument og har behov for at låne et, så kontakt hurtigst muligt og gerne inden opstart på campen - Peter Norinder: pno-jv@aalborg.dk / tlf. 99 82 34 40
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt få puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Adresse

Tid og sted
Musikstarter campen i Aalborg, foregår fra lørdag d. 15. oktober til onsdagd. 19. oktober på:
Fritidscenter Vesterkæret| Skydebanevej 6 | 9000 | Aalborg