15. - 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Aarhus
Campleder

Anton Grøn & Stine Drejer

Anton Grøn og Stine Drejer er dette års campledere på Musikstarter camp Aarhus og de glæder sig helt vildt til at skabe de fedeste 5 dage med musik fra morgen til aften! Anton og Stine er begge uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium og har tidligere spillet i band sammen i projektet ”Valmai”.
”Vi glæder os sindssygt meget til at møde en masse unge musikglade mennesker, der vil være med til at gøre musikstartercampen i Aarhus til en uforglemmelig oplevelse. Alle er velkomne uanset niveau, og vi glæder os til 5 dage med musik, sammenhold og nye venskaber.”

Crewet på Musikstarter Camp Aarhus

Et stærkt hold med flere velkendte ansigter står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Aarhus. Topprofessionelle undervisere, musikere og medarbejdere glæder sig til at skabe en super fed camp sammen med jer!
Alle voksne har børneattest.

CAMPLEDER & UNDERVISER

Stine Drejer

Stine Drejer er sangskriver, producer og artist og har en kandidatuddannelse i sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium. Stine er kendt for sin nysgerrige og eksperimenterende tilgang til at lave musik og beskæftiger sig både med at lave poppede radiohits og indadvendte in…

CAMPLEDER & UNDERVISER

Anton Grøn

Anton Søndberg Grøn studerer bas på kandidatuddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har i løbet af de seneste år indspillet og spillet koncerter med Total Hip Replacement, Valmai m.fl. og spiller nu med artisterne iomfro og Sært Skarn.

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Aarhus 2022 er en 5-dages musikcamp, der bliver afholdt i efterårsferien fra 15.-19. oktober. Camp'en i Aarhus bliver afholdt på Gammelgaardsskolen i Åbyhøj, hvor vi skal bo i 5 dage og spille musik fra morgen til aften.
På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.
Tirsdag d.18. oktober laver vi en åben afslutningskoncert på Radar, hvor publikum, familie og venner kan komme og høre de fantastiske numre der er blevet produceret på campen.
Vi håber, du har lyst til at dele denne store og særlige oplevelser, som vil kunne huskes mange år ud i fremtiden.
Kort praktisk info:
• Campen foregår i efterårsferien fra d. 15.-19. oktober
• Lokation er Gammelgårdsskolen i Åbyhøj, Aarhus
• Vi skal spille musik fra morgen til aften og bo på skolen
• Man får undervisning af professionelle musikere
• Camp'en afsluttes med en koncert på Radar i Aarhus for familie og venner
• Man kan både melde sig til individuelt eller med sit faste band
• Man kan både spille coversange eller skrive sine egne sange
• Camp'en koster 800 kr. for 5 dages undervisning og forplejning
• Aldersgruppen er 13-17 år (til og med 17 år)
Instrumenter & Udstyr
Medbring gerne dit eget instrument, hvis det er muligt (det er ikke et krav).
Betaling & Forplejning
Når du modtager en infomail, betyder det at vi har modtaget din deltagerbetaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt forplejning lørdag-onsdag er inkluderet i prisen.
Hvis du vil høre endnu mere om programmet eller stille nogle spørgsmål, holder vi et infomøde onsdag d. 7/9 kl. 19.30. Se mere her: https://ungiaarhus.aarhus.dk/events/musikstarter/musikstarter-informationsvideo/

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
VIGTIGT!!!
Hvis det er muligt for sig, skal du selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder sangmikrofoner, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Ejer du ikke selv en mikrofon eller det instrument du skal spille på, og har du behov for at låne af Ungdomsskolen, skal du kontakte Stine Drejer (musikunderviser og campleder) på tlf. eller mail forud for campen, så finder vi en løsning.
Stine Drejer: stinehjeds@gmail.com // tlf.: 21 13 09 24
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt på puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Tid og sted

Tid og sted:
Musikstarter Camp Aarhus foregår fra lørdag d. 15. oktober til onsdag d. 19. oktober på:
Gammelgaardsskolen| Carit Etlars Vej 31 | 8230 | Åbyhøj |
Den store afslutningskoncert finder sted på spillestedet Radar.