15.-19. oktober 2022
Camp MidtVest
Campleder

Rasmus Riis Sitarz

Rasmus Riis Sitarz lever som musiker, komponist, producer og kulturel iværksætter. Han spiller i den improvisatoriske hip-hop/jazz duo Yellow Spoon, som de sidste par år har turneret danmark rundt og ved siden af det, udgivet 3 album. Rasmus har desuden turneret dele af Europa og Sydamerika med orkesteret The Sexican og er aktiv musiker i mere end 10 bands.
Rasmus elsker musik og glæder sig helt vildt til nogle fede dage med jer!

Crewet på Camp MidVest 2022

Et stærkt hold med flere velkendte ansigter står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter MidtVest. Topprofessionelle undervisere, musikere og medarbejdere glæder sig til at skabe en super fed camp sammen med jer!
Alle voksne har børneattest.

UNDERVISER

Mathias Høegh

Mathias Høgh Rasmussen har lige afsluttet gymnasiet og er nu lærervikar på Lundgårdskolen. I hans fritid spiller han i band og arbejder en masse med musik. Mathias’ liv er fyldt med trommer, og han elsker at spille og undervise.

Vores fantastiske køkkendame

Trine

Trine kommer til at lave fantastisk mad til os.

UNDERVISER

Rikke Rusholt Jørgensen

Rikke Rusholt Jørgensen er sanger, sangskriver og musikunderviser. Hun er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoirum og elsker at synge, danse og spille musik! Rikke står bag pop-projektet RUSIKA og er korsanger for forskellige kunstnere bl.a. den fremadstormende artist DAYYANI, …

UNDERVISER

Julius Severin Høj Pedersen

Mit navn er Julius Severin Høj Pedersen og jeg bor i Herning. Jeg har spillet guitar i en masse år, og har utrolig megen erfaring. Jeg har spillet i en hel del profesionelle sammenhæng. Jeg har været på turné med den legendariske bo Stief, samt været på tour med mit eget original…

MEDHJÆLPER

Morten Bondesen

Morten er vores dejlige medhjælper som ved alt om alt det, vi andre ikke ved.

Værd at vide

Kære Musikstarterdeltager!
Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp, der i år løber af stablen for 2. gang i Herning. Du kan se mere om sidste års oplevelse i billederne og videoerne herover.
På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.
Ugen kommer udover at skrive og spille jeres egen musik, til at bestå af forskellige workshops, talks, koncerter og hygge!
Der afholdes en STOR afslutningskoncert tirsdag d. 18 oktober kl. 19:30 på det lokale spillested FERMATEN. Det var en kæmpe stor succes sidste år - og alle er velkommen. Det er festaften for familie, venner, bedsteforældre og hvem der nu ellers har lyst. Det er gratis.
Efter koncerten tager forældrene hjem, og deltagerne afholder nu den STORE afslutningsfest. Her skal vi jamme, hygge, spise slik, spille FIFA, bordfodbold, synge karoke og bare have det MEGA-HAMRENDE FEDT.
Husregler på campen:
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer
Opfør dig pænt over for dine musiker-kammerater og hjælp hinanden
Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre
Foto, Video & Kørsel
Vedhæftet info-mailen, som du får forud for campen er 2 samtykke-erklæringer, som du og dine forældre SKAL udfylde og medbringe på campen lørdag.
Samtykkeerklæringerne omhandler medvirken på foto og video og kørsel i Ungdomsskolens busser fra Ungdomsskolen til Fermaten, når vi skal spille koncert tirsdag.
Betaling & Forplejning:
Når du modtager en infomail, betyder det at vi har modtaget din deltagerbetaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt forplejning lørdag-onsdag er inkluderet i prisen.
Flid & Fællesskab…er Musikstarters motto.
Det handler om, at man med Flid & Fællesskab kommer langt. Og at det vigtigste på Musikstarter er, at du husker dit supergode humør, din spilleglæde, nysgerrighed på musik og ikke mindst lyst til at møde nye venner med samme interesse som dig selv!
Campen handler mest af alt om det fællesskab vi skaber i løbet af ugen. Et fællesskab hvor der er plads til alle, uanset om man er begynder eller øvet og om man er 13 eller 21 år. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, indgår i det teamwork som det er at spille i et band og forhåbentlig får mange nye venner;-)
Det bliver selvfølgelig også muligt at møde de professionelle musikere og ikke mindst mulighed for at spille koncert på Fermatens store scene. Det bliver super fedt!!!
Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter hos UngHerning i uge 42!!!
De bedste Musikstarter-hilsner
Rasmus, Rikke, Mathias, Julius, Trine og Morten.

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
VIGTIGT!!!
Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder sangmikrofoner, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Ejer du ikke selv en mikrofon eller det instrument du skal spille på, og har du behov for at låne af Ungdomsskolen, skal du kontakte Rasmus Sitarz (campleder) på tlf. eller mail forud for campen, så forsøger vi at finde en løsning.
Rasmus Riis Sitarz: tlf.: +45 53 88 16 15 // mail sitarz@nogetbedre.dk
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt få puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Adresse

Tid og sted:
Musikstarter Camp Midt/Vest finder sted hos UngHerning (Hernings Ungdomsskole) på adr.: Gl Skolevej 76, 7400 Herning fra lørdag d. 15. oktober kl. 12:00 - onsdag d. 19. oktober kl. 12:00.