18. - 22. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Egedal
Campleder

Mikael Martinsen

Mikael har mange års erfaring indenfor kulturbranchen. Han driver til dagligt Beats Across Borders, en international NGO, der arrangerer workshops, koncerter, musikcamps og kulturevents i hele verden.
Mikael er selv bassist og producer, og udgiver sin egen musik med bandet Univers. Mikael brænder i et større perspektiv for at skabe bæredygtige, lokale fællesskaber for unge med interesse for kunst og kultur.

Crewet på Musikstarter Camp Egedal

Et stærkt hold med flere velkendte ansigter står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Egedal. Lokale musikere med "hul igennem" til branchen vil sammen med Ung Egedals erfarne medarbejdere skabe en tryg, udbytterig og top professionel produktion og stemning på årets Musikstarter Egedal.

Alle billeder er taget af Andrew Mulumba:
https://www.instagram.com/andrew_m.b.a/

 

Underviser

Julie Avaldorff

Julie Avaldorff skriver til daglig sin egen musik i hendes eget band af samme navn. De har netop udgivet deres debut plade og spiller på flere mindre festivaller landet over. Julie underviser i sangskrivning, komponering og fungerer som banddoktor på campen.

Underviser

Thomas Mitchinson

Thomas Mitchinson er en musikalsk ildsjæl i Egedal og har gennem mange år fostret musikalske talenter i lokalområdet. Han er en allround musiker med mange års erfaring inden for musikundervisning af unge. En evne han desuden bruger i sit daglige arbejde, som leder for Fritidsklub…

Lydmand

Søren Rosenius

Søren Rosenius er campens lydspecialist. Han arbejder på Egedal Musikskole og har mange års erfaring inden for musikpædagogisk arbejde. Søren er professionel lydmand og har lavet lyd til Musikstarter Camp Egedal samtlige år. Sidst, men ikke mindst er han en dedikeret guitarist.

Underviser

Felix Havstad Ziska

Felix har gået på MGK i Helsingør og underviser til dagligt både i Bratsch og trommer på Helsingør Ungdomsskole. Felix spiller bl.a. i bandsne J. FEN HAPENS og spillede i 2019 på Roskilde Festival med bandet PARDANS.

Underviser

Ane Birkebæk

Ane skriver masser af sin egen musik og digte. Skal du have skruet en tekst sammen, der er personlig og siger lige præcis det, du gerne vil sige i en så flot som mulig indpakning, er det Ane, du skal snakke med. Ane læser til dagligt på RUC og arbejder i et ungehus i Egedal.

Underviser

Katrine Amalie Jacobsen

Katrine Amalie Jacobsen aka. Kaj er den fødte sanger og sangskriver. Til dagligt er hun musikmedarbejder i Ungehuset Smørum og har været en del af Ung Egedals musikprojekter i Tanzania. Katrine fokuserer særligt på den kreative proces og det at skabe musik sammen med andre.

Underviser

Jesper Larsen

Jesper Larsen aka. Bæwer er guitarist og arbejder til dagligt i Fritidsklubben Byggeren, hvor han underviser unge. Han er uddannet pædagog og har en særlig passion for rockmusik og fængende melodier.

Underviser

Andreas Nilsson

Andreas er uddannet pædagog og underviser til dagligt unge i sammenspil på Fritidsklubben Springbrættet. Herudover spiller han i det dansk/svenske band VITUR, som selv skriver og udgiver musik. Andreas er en nærværende og engagerende orkesterleder.

Forplejning og trivsel

Stine

Stine er til dagligt koordinator i Ung Egedal og er under Musikstarter camp med til at sørge for de kulinariske indspark, der giver energi til mere musik.

Lysdesign og kok

Brian Karle

Brian Karle er campens lysdesigner og sørger for at koncertoplevelsen på og foran scenen bliver ekstra stor. Derudover er han også campens køkkenchef og sikrer at alle får god mad også vegetarer og veganere. Til dagligt arbejder han i eget lyd/lysfirma og i ungdomsklubben Ørnebje…

Galleri, Musikstarter Camp Egedal

Praktisk information

Værd at vide

Campen i Egedal lægger vægt på frihed og fælleskab omkring musikken, og derfor kommer alle også til at deltage i simple, daglige rytmiske øvelser, som er sjove og udfordrende for både øvede og nybegyndere. Det handler om muligheden for at møde nye mennesker og opleve det fantastiske i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Uden at gøre noget som helst, man ikke har lyst til. På Musikstarter er du og dit nye (eller gamle) band en del af et større musikalsk fællesskab, hvor din egen kreativitet bliver prioriteret uanset niveau.
MUSIK, MUSIK, MUSIK!
På Musikstarter bruger vi så meget tid som muligt på selve musikken, om det så er at være til workshop og clinics, høre livekoncerter, eller vi selv knokler i øvelokalet og skriver og øver. For os handler det ikke om niveau, men om lyst til skabe og dele musik med hinanden.
BESØG AF KUNSTNERE
Du vil gennem ugen blive præsenteret for en masse forskellig musikalske værktøjer, som giver dig et simpelt fundament at arbejde videre ud fra. Vi får besøg af dygtige kunstnere fra det danske musikliv, der - udover at give koncert - vil fortælle om deres musik og ikke mindst give et indblik i deres sangskrivningsprocesser. Vi fokuserer på at give så meget som muligt videre til alle jer deltagere, så I i fællesskab kan skabe jeres egne originale og unikke kompositioner. Følg @UngEgedal for annoncering af årets kunstnere!

Huskeseddel

PRAKTISK INFO - KUN FÅ PLADSER!
Musikstarter afholdes i uge 42 fra mandag d. 18/10 kl 09 til fredag d. 22/10 kl 09 i Stenløse Kulturhus. Der er overnatning (i og på eget grej) og fuld forplejning. Campen er for unge fra og med 7. klasse indtil og med 18 år.
Pris
800,- kr. (inkluderer fuld forplejning og undervisning alle dage samt evt. lån af instrument, men tag dit eget instrument med, da vi slet ikke har nok til alle!)

Adresse

Musikstarter Egedal foregår fra mandag d. 18. oktober til fredag d. 22. oktober på:
Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse