15. - 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Egedal
Campleder

Mikael Martinsen

Mikael er har mange års erfaring indenfor kulturbranchen. Han driver til dagligt Beats Across Borders, et pladeselskab, der arrangerer koncerter, musikcamps og kulturevents i hele verden. 

Mikale er en habil bassist og guitarist, og spiller i en masse forskellige sammenhænge. MIkael brænder for at skabe bæredygtige fællesskaber for unge med interesse for kunst og kultur. 

 

Crewet på Musikstarter Camp Egedal

Et stærkt hold står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Egedal. Gode undervisere, hjælpere og frivillige giver den max gas for for jer! 

Alle voksne har børneattest.

Underviser

Julie Avaldorff

Julie Avaldorff skriver til daglig sin egen musik i hendes eget band af samme navn. De har netop udgivet deres debut plade og spiller på flere mindre festivaller landet over. Julie underviser i sangskrivning, komponering og fungerer som banddoktor på campen.

Underviser

Thomas Mitchinson

Thomas Mitchinson er en musikalsk ildsjæl i Egedal og har gennem mange år fostret musikalske talenter i lokalområdet. Han er en allround musiker med mange års erfaring inden for musikundervisning af unge. En evne han desuden bruger i sit daglige arbejde, som leder for Fritidsklub…

Lydmand

Søren Rosenius

Søren Rosenius er campens lydspecialist. Han arbejder på Egedal Musikskole og har mange års erfaring inden for musikpædagogisk arbejde. Søren er professionel lydmand og har lavet lyd til Musikstarter Camp Egedal samtlige år. Sidst, men ikke mindst er han en dedikeret guitarist.

Underviser

Felix Havstad Ziska

Felix har gået på MGK i Helsingør og underviser til dagligt både i Bratsch og trommer på Helsingør Ungdomsskole. Felix spiller bl.a. i bandsne J. FEN HAPENS og spillede i 2019 på Roskilde Festival med bandet PARDANS.

Underviser

Ane Birkebæk

Ane skriver masser af sin egen musik og digte. Skal du have skruet en tekst sammen, der er personlig og siger lige præcis det, du gerne vil sige i en så flot som mulig indpakning, er det Ane, du skal snakke med. Ane læser til dagligt på RUC og arbejder i et ungehus i Egedal.

Underviser

Katrine Amalie Jacobsen

Katrine Amalie Jacobsen aka. Kaj er den fødte sanger og sangskriver. Til dagligt er hun musikmedarbejder i Ungehuset Smørum og har været en del af Ung Egedals musikprojekter i Tanzania. Katrine fokuserer særligt på den kreative proces og det at skabe musik sammen med andre.

Underviser

Jesper Larsen

Jesper Larsen aka. Bæwer er guitarist og arbejder til dagligt i Fritidsklubben Byggeren, hvor han underviser unge. Han er uddannet pædagog og har en særlig passion for rockmusik og fængende melodier.

Underviser

Andreas Nilsson

Andreas er uddannet pædagog og underviser til dagligt unge i sammenspil på Fritidsklubben Springbrættet. Herudover spiller han i det dansk/svenske band VITUR, som selv skriver og udgiver musik. Andreas er en nærværende og engagerende orkesterleder.

Forplejning og trivsel

Stine

Stine er til dagligt koordinator i Ung Egedal og er under Musikstarter camp med til at sørge for de kulinariske indspark, der giver energi til mere musik.

Lysdesign og kok

Brian Karle

Brian Karle er campens lysdesigner og sørger for at koncertoplevelsen på og foran scenen bliver ekstra stor. Derudover er han også campens køkkenchef og sikrer at alle får god mad også vegetarer og veganere. Til dagligt arbejder han i eget lyd/lysfirma og i ungdomsklubben Ørnebje…

Galleri, Musikstarter Camp Egedal

Praktisk information

Værd at vide

Hvad handler musik om, og hvad betyder musik for netop dig? Det er for os det centrale spørgsmål her på Camp Egedal.

Vi mener på Camp Egedal, at musik handler om at udtrykke følelser, fortælle en historie og skabe minder sammen. Det handler også om at møde nye mennesker og det fantastiske, der ligger i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Du er med andre ord en del af et større musikalsk fællesskab, hvor dit unikke udtryk bliver prioriteret.    

Du vil gennem ugen blive præsenteret for en masse forskellig musik, som giver dig et solidt fundament at arbejde videre ud fra. Vi får besøg af dygtige kendte kunstnere fra det danske musikliv, der udover at give koncert, vil fortælle om deres musik og ikke mindst give et indblik i sangskrivningsprocessen. Vi fokuserer på at give alle jer deltagere redskaberne til i fællesskab at skabe jeres egne originale og unikke kompositioner.
På denne camp bruger vi så meget tid som muligt på selve musikken, om det så er at være til workshop og clinics, se en koncert med et band eller selv stå i øvelokalet og skrive/øve med sit band. For os handler det ikke om niveau, men i højere grad lysten til skabe og dele musik med andre.

Denne fantastiske cocktail får I en hel uge på Camp Egedal. Vi håber meget på at se jer til en rejse i musikkens tegn!

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ung Egedal, Stenløse Kulturhus

Rådhustorvet 2

3660 Stenløse