17. – 21. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Esbjerg
Campleder

Silje Holtan

Silje er uddannet rytmisk sanger fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Hun har masser af live-erfaring både som frontfigur og korsanger og skriver, spiller og udgiver også sin egen musik. Silje har bl.a. haft hele 2 radiohits på P4. Silje er en meget erfaren underviser og har sin daglige gang på Esbjerg Ungdomsskole og VGE. Silje har bl.a. spillet med Søs Fenger, Peter AG, Bjørn Fjæstad, Back to Back, Dicte og Kira Skov. Silje er projektleder på campen og vil undervise i sammenspil, sang, performance, kor og sangskrivning.

Crewet på Camp Esbjerg

Et stærkt hold med flere velkendte ansigter står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Esbjerg. Topprofessionelle undervisere, musikere og medarbejdere glæder sig til at skabe en super fed camp sammen med jer!

Alle voksne har børneattest.

 

Projektleder & Underviser

Kennet Lauridsen

Kennet er uddannet rytmisk guitarist fra musikkonservatoriet i Esbjerg. Han spiller i mange forskellige orkestre, og arbejder også som kapelmester på større koncerter; bl.a. Tribute-koncerterne på Tobakken. Kennet er en meget erfaren underviser og projektleder.

Underviser

Lars Rahbek Andersen

Lars arbejder til dagligt i Medley Studios i København, hvor han indspiller, producerer og mixer en masse musik. Han er også meget aktiv på live-fronten som pianist, hvor han spiller/har spillet med navne som: L.I.G.A, Jakob Sveistrup og Back to Back m.m.

Praktisk information

Værd at vide

Kære Musikstarterdeltager!
Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.
På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.
På Musikstarter Esbjerg 2022 glæder vi os også til at præsentere koncerter og talks med spændende og fede bands/kunstnere.
Afslutningskoncert: Torsdag d.20. oktober kl.19:30 laver vi en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår på spillestedet Tobakkens store scene. Billetter kan købes på Tobakkens hjemmeside.
Det er dog VIGTIGT at bestille sine billetter på forhånd på www.tobakken.dk.
OBS: Efter koncerten kan deltagerne og personligt musikudstyr brugt til koncerten afhentes på Tobakken. Det er også muligt at afhente udstyr på Ungdomsskolen fredag kl.13:00.
Fælles afslutning: Fredag d.21. oktober frem til kl.13:00.
Vi holder fælles afslutning og oprydning frem til kl. 13:00, og det er super vigtigt for camp-ånden og fællesskabet, at alle deltagere er med og får sagt pænt farvel og på gensyn til hinanden på en god måde.
Husregler på campen:
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer
Opfør dig pænt over for dine musiker-kammerater og hjælp hinanden
Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre
Foto, Video & Kørsel
Vedhæftet info-mailen, som du får forud for campen er 2 samtykke-erklæringer, som du og dine forældre SKAL udfylde og medbringe på campen mandag.
Samtykkeerklæringerne omhandler medvirken på foto og video og kørsel i Ungdomsskolens busser fra Ungdomsskolen til Tobakken, når vi skal spille koncert torsdag.
Betaling & Forplejning:
Når du modtager en infomail, betyder det at vi har modtaget din deltagerbetaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt forplejning mandag-fredag er inkluderet i prisen.
Flid & Fællesskab…er Musikstarters motto.
Det handler om, at man med Flid & Fællesskab kommer langt. Og at det vigtigste på Musikstarter er, at du husker dit supergode humør, din spilleglæde, nysgerrighed på musik og ikke mindst lyst til at møde nye venner med samme interesse som dig selv!
Campen handler mest af alt om det fællesskab vi skaber i løbet af ugen. Et fællesskab hvor der er plads til alle, uanset om man er begynder eller øvet og om man er 13 eller 21 år. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, indgår i det teamwork som det er at spille i et band og forhåbentlig får mange nye venner;-)
Det bliver selvfølgelig også muligt at møde de professionelle musikere og ikke mindst mulighed for at spille koncert på Tobakkens store scene. Det bliver super fedt!!!
Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter på Esbjerg Ungdomsskole i uge 42!!!
De bedste Musikstarter-hilsner
Silje & Kennet, Musikstarter & Esbjerg Ungdomsskole

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
VIGTIGT!!!
Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder sangmikrofoner, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Ejer du ikke selv en mikrofon eller det instrument du skal spille på, og har du behov for at låne af Ungdomsskolen, skal du kontakte Kennet Lauridsen (musikunderviser og projektleder) på tlf. eller mail forud for campen, så forsøger vi at finde en løsning.
Kennet Lauridsen: kenauritz@hotmail.com // tlf.: 22 90 11 37
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt på puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Adresse

Tid og sted:
Musikstarter Esbjerg foregår fra mandag d. 17. oktober til fredag d. 21. oktober på:
Esbjerg Ungdomsskole| Grønlandsparken 300 | 6715 | Esbjerg
Den store afslutningskoncert finder som altid sted på spillestedet Tobakken.