17. - 21. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Flensborg
Campleder

Nina Weissbeck og Anders Toftgaard

Nina er Unge- og Kulturkoordinator hos SdU. Derudover er hun uddannet musiklærer og lyddesigner. Anders er kulturkoordinator hos SdU og har en uddannelse i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. Begge ledere har mange års erfaring som musikere i øvelokalet og på scenen.

Crewet på Camp Sønderjylland

Et stærkt hold står klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Flensborg. Topprofessionelle undervisere, musikere og medarbejdere glæder sig til at skabe en super fed camp sammen med jer!

PROJEKTLEDER & UNDERVISER

Sascha Döstrup

"Sascha er leder på et Børne og Ungdomshus i Flensborg og er sideløbende sanger og guitarist i et punkrockband der spiller i mere end 30 år og har udgivet en del plader og har spillet utallige vilde koncerter. Sascha siger; ”man skal ikke være musikekspert og læse noder for at k…

UNDERVISER

Matthias Runge

"Matthias arbejder til dagligt som musikproducent, komponist og lyddesigner. I Flensborg campen kommer han til at undervise i Musikproduktion og Digital/Elektronisk komposition. Han kommer med alt den viden han har om producing, recording, mixing og mastering.

UNDERVISER

Jule Sösemann

Som tidligere sangskriver og forsanger i rockbandet The Company, solokunstner med hendes egne projekter eller i bandet YOURDAUGHTERS, har Jule over 10 års erfaring som sangskriver og musiker. Gennem undervisning på Roskilde Festival Højskole, musikhøjskolen Frontsession i Aarhu…

Værd at vide

Kære Musikstarterdeltager!
Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.
På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.
Musikstarter Camp Flensborg afholdes af Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger. Musikstarter Camp Flensborg har plads til max 50 deltagere.
Musikstarter Camp Flemsborg afholdes på Duborg-Skolen i Flensborg. Her er der god plads og alle hold/bands får tildelt deres eget øvelokale. På campen overnatter alle på skolen i hyggelige lokaler. Man sover på gulvet på medbragte liggeunderlag eller lignende.
Vi har det mest fantastiske køkkenpersonale, som laver mad og sørger for at vi bliver forkælet.
På skolen er der fine toiletter og badefaciliteter.
Musikstarter Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del i at gøre campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medføre øjeblikkelig bortvisning.
Alle voksne undervisere og pædagoger har børneattest.
Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter i Flensborg i uge 42!

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
VIGTIGT!!!
Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder sangmikrofoner, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Ejer du ikke selv en mikrofon eller det instrument du skal spille på, og har du behov for at låne, skal du kontakte Nina Weissbeck eller Anders Toftgaard (musikunderviser og projektleder) på tlf. eller mail forud for campen, så forsøger vi at finde en løsning.
Nina Weissbeck: nina@sdu.de Anders Toftgaard: andersp@sdu.de
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt på puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Adresse

Ritterstraße 27,
24939 Flensburg