17. - 21. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Flensborg
Campleder

Kim Robert Ebbehøj

Kim er leder på Musisktarter Camp Sønderjylland. Kim har været leder for campen de seneste 4 år og styrer sagerne på formidabel vis. "Jeg glæder mig til vi igen skal afholder Musikstarter Camp - det er altid en sjov og god uge". 

Værd at vide

Musikstarter Camp Sønderborg afholdes af Sønderborg Ungdomsskole. Musikstarter Camp Sønderborg har plads til max 60 deltagere.

Musikstarter Camp Sønderborg afholdes på Frydesholm Skole i Augustenborg. Her er der god plads og alle hold/bands får tildelt deres eget øvlokale (et ommøbleret klasselokale). På campen overnatter alle i de forskellige øvelokaler. Man sover på gulvet på medbragte liggerunderlag eller lignende. 

Vi har det mest fantastiske køkkenpersonale, som laver mad og sørger for at vi bliver forkælet…. Men de vil nok gerne have en lille håndJ

 

På skolen er der fine toiletter og badefaciliteter, de er ikke helt nye, men de fungerer rigtig fintJ 

Musikstarte Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del at at gøre Campen til en god oplevelse for alle. Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjblikkelig bortvisning.

Alle voksne undervisere og pædagoger har børneattest.

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Fryndesholm Skole

Gyden 96

6440 Augustenborg