15. - 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Djursland
Campleder

Camp Djursland

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen, UngSyddjurs og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i uge 42/Efterårsferien. På Camp Djursland har vi et stort fokus på musikalsk faglighed og et stærkt fællesskab

Crewet på Camp Djursland

På Musikstarter Camp Djursland vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Djursland sjov, tryg og lærerig.

Alle voksne har børneattest.

Campleder

Kristian Kjerri Thomsen

Jeg hedder Kristian, bedre kendt som Kukke og skal igen i år være en del af Musikstarter fællesskabet på Camp Djursland. Jeg glæder mig til en fed uge, spækket med musik, flid og fællesskab”.

Underviser

Anders Boye Knudsen

“Anders er 25 år og for fjerde gang med på Musikstarter Djursland. Til dagligt studerer han på Konservatoriet i Aalborg hvor han slæber rundt på sin kontrabas. Ved siden af studiet er han musikunderviser og klubmedarbejder i Ungnorddjurs. Han har forkærlighed for jazz og elsker a…

Underviser og campkoordinator

Frank Petersen

Frank underviser i sammenspil + det løse. Frank skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Før det har Frank været en stor del af Musikstarter Camp Århus. Frank er til dagligt politimand, samtidig med at han er musikunderviser og klubmedarbejder i UngSydd…

Underviser

Søren Madsen

Søren skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Søren udøvende musiker og er tidligere bassist i bandet Michael Learns To Rock. Derudover underviser han til dagligt i musik på Norddjurs Friskole.

Trivselspædagog

Nicklas Bøgelund

Nicklas skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Nicklas er i øjeblikket i gang med at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder og musikunderviser i UngNorddjurs. På campen er Nicklas´ rolle af praktisk karakter.

Underviser

Stefan Lindberg Busse

Stefan skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Stefan lærer på Mellerup Efterskole, hvor han bl.a. underviser i musik. Derudover er Stefan en af de bærende kræfter i flere større musikprojekter i UngNorddjurs.

Underviser

Tommy Lübeck Petersen

Tommy skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Tommy arbejder til dagligt som producer og journalist. På campen er Tommys rolle at undervise i sammenspil og teknik.

Underviser, teknik

Leif Andersen

Leif er igen i år en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Leif er uddannet grafiker, og arbejder til dagligt med bl.a. PR og videoproduktion i UngNorddjurs, hvor han også er klubmedarbejder. På campen er Leifs rolle at være den gennemgående underviser på teknikholdet.

Underviser

Eline Engholm

Eline er 29 år, uddannet Rytmisk Musik og Bevægelseslærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og underviser til dagligt på Kulturskolen Norddjurs i sang, klaver, guitar, dans og rytmisk træning. Hun optræder som sangerinde i New Sun Jazz trio, og i bandet Baby Did a Bad T…

Trivselsmedarbejder

Andreas Høyer

Andreas skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Andreas spiller musik og er lydmand. Han skal til at uddanne sig til pædagog, mens han er ansat som klubmedarbejder i UngNorddjurs.

Firvillig Crew

Simon

Simon er 19 år gammel og har lige færdiggjort gymnasiet med musik som A-fag. Til dagligt arbejder han hos netbutikken iMusic. Han skal for første gang være med til Musikstarter og glæder sig til en fed og lærerig uge.

Frivillig

Laura

Jeg er 22 år og skal for 2. År være en del af Musikstarter på Camp Djursland. Til daglig er jeg ved at uddanne mig til pædagog, hvor jeg snart er færdiguddannet, og arbejder ved siden af i en børnehave. Jeg glæder mig vanvittig meget til en hyggelig og fed uge med masser af musik…

Praktisk information

Værd at vide

Vi glæder os helt vildt meget til at se dig på årets fedeste musikcamp – nemlig MusikstarterJ 

Camp Djursland afvikles i skolernes efterårsferie og vi har fastsat campen på Djursland fra lørdag d. 16. oktober – onsdag d. 20. oktober 2021. Afslutningskoncerten afvikles om tirsdagen d. 19. oktober fra kl. 19:00 i Pavillonen i Grenaa. 

Vi har hyret et vaskeægte dreamteam ind af kompetente musikundervisere, trivselsmedarbejdere og frivillige, der er max. klar på at sørge for at I får de fedeste fem dage, spækket med musik, flid og fællesskab fra morgen til aften.  

 campen kan du tilmelde dig tre forskellige linjer: 

  1. Sammenspil med fokus på sangskrivning 
  1. Elektronisk musikproduktion (Ableton) 
  1. Teknik 

Overordnet set har vi et fokus på den originale musik. Uanset om du/I vælger sammenspil eller elektronisk musikproduktion, kommer du til at skrive din egen musik. De dygtige undervisere på campen, vil give dig/jer et indblik i hvordan du kan komme i gang med at skabe musik.  

På tekniklinjen vil du/I få et indblik i hvordan man stiller en scene an og du/I vil komme til at snuse til lyd-, lys-, og videoafvikling, alt efter hvad der interesserer dig/jer mest. 

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Ung Norddjurs

Åboulevarden 62D

8500 Grenaa