15. - 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Djursland
Campleder

Camp Djursland

Kulturskolen Norddjurs, Pavillonen, UngSyddjurs og UngNorddjurs glæder sig til at se dig på Musikstarter Camp Djursland i uge 42/Efterårsferien. På Camp Djursland har vi et stort fokus på musikalsk faglighed og et stærkt fællesskab

Crewet på Camp Djursland

Et stærkt hold med flere velkendte ansigter står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Djursland. Topprofessionelle undervisere, musikere og medarbejdere glæder sig til at skabe en super fed camp sammen med jer!
Alle voksne har børneattest.

Campleder

Kukke

Kukke arbejder hver dag for at skabe musikfællesskaber for unge i Norddjurs Kommune. Han har sammen med Frank stået i spidsen for Camp Djursland siden 2016 og glæder sig til 5 fede dage spækket med musik og fællesskab fra morgen til aften.

Underviser i sammenspil

Anders Boye Knudsen

Anders studerer til dagligt på musikkonservatoriet i Ålborg og er projektleder på en række musikprojekter. Hans store passion er jazzmusik. På Camp Djursland skal han undervise i sammenspil.

Underviser i sammenspil

Frank Petersen

Frank er til dagligt politimand og underviser i musik i Ungsyddjurs. Han har været med på Musikstarterholdet helt fra start og på campen har han er rolle som koordinator og underviser.

Underviser i sammenspil

Søren Madsen

Søren skal igen i år være en del af musikstartercrewet på Camp Djursland. Til dagligt er Søren udøvende musiker og er tidligere bassist i bandet Michael Learns To Rock. Derudover underviser han til dagligt i musik på Norddjurs Friskole.

Trivselspædagog

Nicklas Bøgelund

Nicklas arbejder til dagligt som musikunderviser og klubmedarbejder i Ungnorddjurs. På campen skal Nicklas være med til at skabe fællesskab når der ikke undervises, så han vil helt sikkert stå forreste på jamscenen og generelt sørge for den gode stemning undervejs.

Underviser i sammenspil

Stefan Lindberg Busse

Til arbejder Stefan som underviser på Mellerup Efterskole, hvor han bl.a. undeviser i musik. Han har været en del af Camp Djursland crewet siden vi startede og skal undervise i sammenspil.

Underviser i sammenspil

Tommy Lübeck Petersen

Til dagligt er Tommy producer og journalist og han har også været en del af Musikstarter fra den spæde start. På campen er Tommy underviser i sammenspil og også inde og undervise på teknikholdet.

Underviser på teknikholdet

Leif Andersen

Leif er grafiker og arbejder til dagligt med PR og videproduktion i Ungnorddjurs. På campen vil Leif være den gennemgående underviser på teknikholdet.

Underviser i sammenspil

Eline Engholm

Eline er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Udover at være sangskriver og jazzsangerinde har hun turnéret med Alphabeat, samt været fast medlem af Americana bandet Baby Did a Bad Thing. Til daglig underviser Eline på Kulturskolen i Grenå.

Trivselspædagog

Andreas Høyer

Andreas arbejder til dagligt som musikunderviser og klubmedarbejder i Ungnorddjurs. På campen skal Andreas være med til at skabe fællesskab når der ikke undervises og generelt sørge for den gode stemning undervejs. Derudover vil Andreas også undervise på teknikholdet.

Underviser i elektronisk musikproduktion

Mathias Albrechtsen

Mathias underviser til dagligt i elektronisk musikproduktion hos Ungnorddjurs. På campen skal han ligeledes undervise i elektronisk musikproduktion og han er superbruger i Ableton, så her vil du helt sikkert kunne lære nogle tricks.

Ansvarlig for forplejning

Emma Bladt-Hansen

Emma arbejder til dagligt som.....? På campen sørger Emma for lækker mad til os morgen, middag og aften.

Føl

Laura Præstholm Andersen

Laura er tidligere deltager på Camp Djursland og går til dagligt på Grenaa Gymnasium. På campen vil Laura støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter.

Føl

Marcus Skeel Nikolajsen

Marcus er tidligere deltager på Camp Djursland og på campen vil Marcus støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter.

Føl

Sean Bosman

Sean er tidligere deltager på Camp Djursland og på campen vil Sean støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter.

Føl

Julie Brix Andersen

Julie er tidligere deltager på Camp Djursland og på campen vil Sean støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter.

Føl

Alfred Kjeldsen

Alfred er tidligere deltager på Camp Djursland og på campen vil Sean støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter.

Praktisk information

Værd at vide

Kære Musikstarterdeltager!
Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp, der i år løber af stablen for 6. gang i Grenaa. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.
På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere, undervisere, pædagoger og frivillige, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.
Du skal vælge én af tre linjer, på Camp Djursland:
1. Sammenspil
2. Elektronisk musikproduktion
3. Teknik med fokus på videoafvikling, lyd og lys
Afslutningskoncert:
Tirsdag d.18. oktober kl. 19:00 laver vi en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår i Pavillonen i Grenaa og det er gratis at deltage
Husregler på campen:
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer
Opfør dig pænt over for dine musiker-kammerater og hjælp hinanden
Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre
Foto og video
Når du møder ind på campen lørdag formidddag, er det vigtigt at du har din mor og eller far med, da de gerne skal underskrive en samtykkeerklæring vedr. foto og video.
Betaling & Forplejning:
Det koster 800 kr. at deltage på Musikstarter Camp Djursland og de 800 kr. inkluderer forplejning og undervisning på campen.
Hvis der er særlige behov vedr. forplejning er det vigtigt at det noteres ved tilmeldingen.
Flid & Fællesskab…er Musikstarters motto.
Det handler om, at man med Flid & Fællesskab kommer langt. Og at det vigtigste på Musikstarter er, at du husker dit supergode humør, din spilleglæde, nysgerrighed på musik og ikke mindst lyst til at møde nye venner med samme interesse som dig selv!
Campen handler mest af alt om det fællesskab vi skaber i løbet af ugen. Et fællesskab hvor der er plads til alle, uanset om man er begynder eller øvet og om man er 13 eller 21 år. Dvs. man deltager med det man kan, arbejder for at lære og blive bedre, indgår i det teamwork som det er at spille i et band og forhåbentlig får mange nye venner;-)
Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter Camp Djursland i uge 42!
De bedste Musikstarter-hilsner
Crewet på Camp Djursland

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Vi stiller PA og mikrofoner til rådighed i hvert øvelokale, så det skal du ikke medbringe.
Hvis du ikke har mulighed for selv at medbringe og har behov for at låne af klubben, skal du kontakte Kristian/Kukke i så god tid som muligt:
Kristian:
kt@ungnorddjurs.dk // tlf.: 23227378
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt få puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.
Derudover skal du medbringe tøj, sovegrej og toiletgrej.

Adresse

Tid og sted:

Camp Djurslandland foregår fra lørdag d. 15. oktober til onsdag d. 19. oktober hos Ungnorddjurs, Åboulevarden 62D, 8500 Grenaa.
Der er check in på campen fra 10 – 11 lørdag.
Afslutningskoncerten foregår tirsdag d. 18. oktober i Pavillonen i Grenaa, Kærvej 11, 8500 Grenaa.
Efter koncerten tager vi retur til klubben, hygger og fejrer den veloverstået koncert.
Der er afhentning onsdag fra kl. 11 – 11:30.