15. - 19. oktober 2022
Camp Nyborg
Campleder

Kim Mikkelsen

Kim sørger for aftaler omkring det praktiske herunder aftaler med gæster, undervisere og deltagere. Kim er primært guitarist og han har mange års erfaring som musiklærer og er aktiv musiker i flere bands.

Crewet på Musikstarter Camp Nyborg

På Musikstarter Camp Nyborg vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Kirstine, Kristine og Lisbeth sørger for god mad og god trivsel.

Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp Nyborg sjov, tryg og lærerig. 

Alle voksne har børneattest.

Koordinator

Lisbeth Teglbjærg

Lisbeth sørger for alt det praktiske vedr. camp nyborg, og laver de fornødne lokale aftaler. Hun har mange års erfaring i etablering og afholdelse af kultur- og ungdomsprojekter.

Underviser

Kim Toft Calov

Kim har mange års erfaring med sammenspil og er i hverdagen ungdomsskolens guitarlærer. Desuden kan Kim et trylletrick, som han gerne viser frem.

Underviser

Rasmus Lyndgaard Nielsen

Rasmus er campens yngste underviser. Han er primært trommeslager. Han har spillet i Danehofgarden og i flere lokale bands. I hverdagen er Rasmus ungdomsskolens bandlærer.

Gæst

Mads

Mads Skov Hansen er trommeslager, percussionist, sanger, producer og sangskriver i bandet “PATINA”. Han har undervist i trommer og sammenspil på henholdsvis Svendborg og Odense Musikskole. Mads glæder sig til at gæste campen i Nyborg igen!

Gæst

Frederik

Frederik Bak er bassist og sangskriver i “PATINA”. Han har gået på MGK og konservatoriet på elbas i Odense, men studerer nu klassisk kontrabas på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Gæst

Gregers

Gregers Møller Jensen er trommeslager, percussionist, sanger, producer og sangskriver i bandet “PATINA”. Han har prøvet kræfter med både skuespil, teater og film, men er endt i musikken, hvor han altid har befundet sig, siden han begyndte til trommer som barn.

Praktisk information

Værd at vide

 

 Info

På Camp Nyborg bliver I delt ind i 4 bands.  

Vi spiller solen sort, går i dybden med det, der interesserer os inden for forskellige musikgenrer og instrumenter. Vi skal hygge os, spille musik, musik, musik og spise god mad. Campmedarbejderne sørger for god stemning, og der bliver god mulighed for at skabe nye musikalske fællesskaber.

Tid

fredag d. 29. okt. kl. 18.00 – søndag d. 31. okt. kl. 15.00 

Huskeseddel

Dit instrument og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggeunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Provst Hjortsvej 9E,
5800 Nyborg