15. – 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Roskilde 2022
Campleder

Søren Gravgaard

Søren er klubleder i Klub Roskilde Øst og Camp Leder på Camp Roskilde. Derudover vil Søren være at finde som trivselsmedarbejder under selve campen.
”Vores fokus i Roskilde er på det skabende mellem mennesker.
Musikstarterne skal skrive og lave deres eget musik på campen, men endnu vigtigere, så bruger vi det skabende til at opbygge et stærkt fællesskab mellem Musikstarterne, underviserne og trivselspersonalet.
Gennem de sidste fem år har vi erfaret, at når der er et stærkt fællesskab – så kommer der god musik ud af det.
Ved at deltage på campen inviterer vi også de unge ind et vedvarende musik fællesskab, hvor vi i samarbejde med de unge arrangerer forskellige separate events hele året rundt. Vi kalder det ”Ria-kollektivet”

Crewet på Camp Roskilde 2022

Camp Roskilde er skabt i samarbejde mellem klubberne i Roskilde, de musiskeskoler og Gimle. Der er en bred vifte af undervisere til at understøtte de unge mens de skaber deres egne numre. Traditionen tro afvikler vi koncert på Gimles legendariske scene tirsdag aften.

Kunstnerisk Leder

Pelle Leth

Pelle Leth er Kunstnerisk leder på Camp Roskilde. Pelle er uddannet Tonemester fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Pelle koordinerer det musikfaglige indhold på campen.

Musikunderviser

Mike Wind

Mike har en kandidat i Music Performance fra det rytmiske musik konservatorium i København. I 2018 boede han i New York hvor at han skabte soloprojektet Camelo, som han siden har udgivet musik og spillet koncert med.

Underviser Hip Hop

Charlie Kongsø

Charlie aka. Charlie Charles startede sin karriere som producer og autodidakt mix/mastering engineer for godt 13 år siden. Siden da har han startet hiphop gruppen KomplX og er produceren bag bla. kunstnere som Swiff, N. Jay, Mikkel Mcfly og Drok. Udover at være producer, medejer …

Underviser

Stefan Luth

Stefan har turneret med forskellige bands på bl.a. Spot Festival, Smuk Fest og Jelling Festival. Han har arbejdet professionelt som producer og sangskriver i mange år, hvor han har haft sessions med store danske artister og sangskrivere, samt været på sangskrivningscamps i bl.a. …

Underviser

Jonas Elwin

Jonas er trommeslager, musiknørd og er uddannet musiklærer, og spiller og producerer musik privat.
Til dagligt arbejder Jonas på Hjørnet i Klub Roskilde Syd, hvor han underviser og har musikværkstedet åbent for musikglade børn. Dengang Jonas startede i klub var det pædagogerne, d…

Underviser

Olivia Axelsen

Olivia er sang- og sammenspilslærer og har til daglig sangelever, korledelse og sammenspil i hhv. Roskilde Musiske Skole, Musikklasserne på Østervangsskolen og Klub Roskilde Syd.
Hun underviser på Musikstarter Camp i efterårsferien og står derudover for Ria Kollektivets tilbageve…

Undersiser

Nicholaj Siltan

Musik- og dramalærer igennem halvdelen af mit 34årige liv. Arbejder til dagligt med talentudvikling gennem sammenspilsundervisning, teori samt teater. Er derudover bredspektret festmusiker samt kirkesanger. Har komponeret musik til teaterregi, bands, konceptuelle event m.m.

Underviser/trivselspersonale

Brian Høiberg

Brian Høiberg er Klubleder i Klub Roskilde Syd og har udover dette en sideløbende karriere som musiker. Som barn var Brian med i Vesterbro Ungdomsgårds sanggruppe og var senere med til at opstarte det kendte 90 er Funkband Zapp Zapp, med Erann DD i front.

Trivselspersonale

Maria Højegaard

Jeg hedder Maria og er til hverdag teatermedarbejder i klub Roskilde Øst -Nymarksgård. På musikstarter vil du finde mig i køkkenet, hvor jeg laver lækker mad til jer😊

Underviser

Henny Hagerup

Henny Hagerup er musikmedarbejder i Klub Roskilde Midt. Hun er også sanger i vokalgruppen Baobab Sisters ­– syv kvinder, der har specialiseret sig i sydafrikansk musik. Gruppen har turneret otte gange i Sydafrika og bl.a. sunget for Desmond Tutu og til zulu-kongen. Som sanger er …

Perfomance og trivsel

Mille Eilskov

Mille arbejder til dagligt i sit eget dansestudie, hvor hun udover den daglige ledelse underviser i dans. På dette års Musikstarter vil Mille fungere som Performance coach. I kommer alle til at møde Mille. Hun glæder sig helt vildt til at være en del af musikstarter, og til at hy…

Ungeambassadør

Edd Freiesleben

Edd Freiesleben er producer og rapper og er inspireret af måden hip hop blev lavet på for 30 år siden. Han studerer musikproduktion på MGK Sjælland, Har været med til at starte Riakollektivet og bruger derudover det meste af sin fritid på at spille, lave, tænke og leve hip hop.

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Roskilde har plads til 60 deltagere
Det foregår primært på Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde, men vi afholder afsluttende koncert på Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde.
BEMÆRK – Campen løber fra lørdag d. 16 oktober til onsdag d. 20 oktober.
På Østervangsskolen vil der blive etableret øvelokaler, fællesarealer til hygge og samvær, samt sove- og bade faciliteter.
Måltiderne vil blive indtaget i fællesarealerne og vil bestå af varieret kost – primært vegetarisk, men med kød ved siden af (Morgenmaden vil bestå af boller, cornflakes, frugt etc. Frokost og aftensmad vil være varme retter som f.eks. supper, chili sin carne eller saag paneer. Der vil være frugt i løbet af dagen).
Om aftenen vil fællesarealerne blive omdannet til hyggelig afslapning og fællesskab omkring den åbne scene, hvor vi spiller for og med hinanden.
Tirsdagens afslutningskoncert bliver på Roskildes kendte spillested Gimle hvor der vil være professionelt lyd og lys. Koncerten starter kl. 19:00 og er åben for alle.
Musikstarters Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del i at gøre Campen til en god oplevelse for alle.
Vi har stort fokus på at vi arbejder om dagen, men sover om natten. Den gode energi skal bruges på det gode fællesskab og den fede musik. Natterend og all-nigth’ere henvises til andre weekender.
Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medfører øjeblikkelig bortvisning. Fællesskabet omkring musikken er trods alt det vigtigste.
På årets camp kommer vi til at lave en filmet dokumentar om Musikstarter campen. Der vil derfor blive filmet en del under campen.
Vi glæder os til at se jer.
- Søren Gravgaard, Campleder Camp Roskilde

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr:
VIGTIGT!!!
Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder sangmikrofoner, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Ejer du ikke selv en mikrofon eller det instrument du skal spille på, og har du behov for at låne af Ungdomsskolen, skal du kontakte Pelle forud for campen, så forsøger vi at finde en løsning.
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt på puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.

Adresse

Tid og sted:
Musikstarter Roskilde foregår fra lørdag d. 15. oktober til onsdag d. 19. oktober på:
Østervangsskolen| Astasvej 10 | 4000 | Roskilde
Den store afslutningskoncert finder som altid sted på spillestedet Gimle