15. – 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Roskilde 2022
Campleder

Søren Gravgaard

Søren er klubleder i Klub Roskilde Øst og Camp Leder på Camp Roskilde. Derudover vil Søren være at finde som trivselsmedarbejder under selve campen. 

”Vores fokus i Roskilde er på det skabende mellem mennesker.  

Musikstarterne skal skrive og lave deres eget musik på campen, men endnu vigtigere, så bruger vi det skabende til at opbygge et stærkt fællesskab mellem Musikstarterne, underviserne og trivselspersonalet. 

Gennem de sidste fem år har vi erfaret, at når der er et stærkt fællesskab – så kommer der god musik ud af det. 

Ved at deltage på campen inviterer vi også de unge ind et vedvarende musikfællesskab, hvor vi i samarbejde med de unge arrangerer forskellige separate events hele året rundt. Vi kalder det ”Ria-kollektivet”. 

Crewet på Camp Roskilde 2022

På Musikstarter Camp Roskilde vil du møde en flok glade, dygtige og dedikerede voksne. Nogle er pædagoger, andre musikere og nogle er frivillige hjælpere. Alle bidrager til at gøre din deltagelse på Musikstarter Camp København sjov, tryg og lærerig.
Alle voksne har børneattest.

Kunstnerisk Leder

Pelle

Pelle Leth er Kunstnerisk leder på Camp Roskilde. Pelle er uddannet Tonemester fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Pelle koordinerer det musikfaglige indhold på campen.

Musikunderviser

Clara Vuust

Clara Vuust er sanger og stemmenørd og elsker at arbejde med alt lige fra solister til store kor. Når hun ikke underviser på Roskilde Kulturskole synger hun koncerter med sin kvartet. Når hun selv står på scenen er det med vokaljazz, men hun underviser i alle genrer. Clara er lær…

Musikunderviser

Brian Høiberg

Brian Høiberg er Klubleder i Klub Roskilde Syd og har udover dette en sideløbende karriere som musiker. Som barn var Brian med i Vesterbro Ungdomsgårds sanggruppe og var senere med til at opstarte det kendte 90 er Funkband Zapp Zapp, med Erann DD i front. Brian er i den grad klub…

Musikunderviser

Mike Wind

Mike Wind er sanger og guitarist i bandet PRUNES og har en bachelor fra det rytmiske musik konservatorie i københavn. Underviser hovedsageligt i performance og sangskrivning.

Danseinstruktør og pædagog

Mille Eilskov

Mille arbejder til dagligt i Klub Roskilde Øst, hvor hun blandt andet elsker at undervise i dans. Hun glæder sig helt vildt til at være en del af musikstarter, og til at hygge og skabe god stemning sammen med alle der kommer med :)

Underviser

Charlie Kongsø

Charlie aka. Charlie Charles startede sin karriere som producer og autodidakt mix/mastering engineer for godt 13 år siden. Siden da har han startet hiphop gruppen KomplX og er produceren bag bla. kunstnere som Swiff, N. Jay, Mikkel Mcfly og Drok. Udover at være producer, medejer …

Pædagog og underviser

Allan Jensen

Jeg er hovedsageligt autodidakt og har spillet i band siden jeg var knægt. Genremæssigt bevæger jeg mig hovedsageligt i blues ,rock/syrerock universet men er ellers all-round hvad stil angår. Jeg spiller guitar ,bas ,trommer ,og en smule keyboard. Jeg synger en del:-)

Musik- og dramalærer

Nicholaj Siltan

Musik- og dramalærer igennem halvdelen af mit 34årige liv. Arbejder til dagligt med talentudvikling gennem sammenspilsundervisning, teori samt teater. Er derudover bredspektret festmusiker samt kirkesanger. Har komponeret musik til teaterregi, bands, konceptuelle event m.m. Vi…

Praktisk information

Værd at vide

Musikstarter Camp Roskilde har plads til 60 deltagere, og foregår primært på Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde og på Gimle. 

BEMÆRK – Campen løber fra lørdag d. 16 oktober til onsdag d. 20 oktober.

På Østervangsskolen vil der blive etableret øvelokaler, fællesarealer til hygge og samvær, samt sove- og bade faciliteter. 

Måltiderne vil blive indtaget i fællesarealerne og vil bestå af varieret kost – primært vegetarisk, men med kød ved siden af (Morgenmaden vil bestå af boller, frugt etc. frokost og aftensmad vil være varme retter som f.eks. supper, chili sin carne eller saag paneer etc. Der vil være frugt i løbet af dagen). 

Om aftenen vil fællesarealerne blive omdannet til hygge, kortspil, fælleslege og åben scene.  

Tirsdagens afslutningskoncert bliver på Roskildes kendte spillested Gimle hvor der vil være professionelt lyd og lys.  

Musikstarters Camps er selvfølgelig alkohol og stoffri. Vi forventer at du tager aktivt del i at gøre Campen til en god oplevelse for alle. 

Vi har stort fokus på at vi arbejder om dagen, men sover om natten. 

Uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd kan medføre øjeblikkelig bortvisning. Fællesskabet omkring musikken er trods alt det vigtigste. 

Vi glæder os til at se jer. 

Huskeseddel

Dit instrument (gælder også, hvis du spille trommer eller keyboard - tag alt det med du kan) og alle medfølgende ting (ledninger, plektre, trommestikker, stativer etc.) Skriv gerne navn på .

Soveudstyr og toiletsager (liggerunderlag, hovedpude, sovepose, tandbørste etc. etc.)

Adresse

Astersvej 15
4000 Roskilde