15. – 18. oktober 2022
Camp Vestegnen
Campleder

Maja La Cour

Mit navn er Maja og jeg brænder for at få kreative processer og kunstneriske projekter op at stå – jeg har været tovholder for flere kulturevents og har stor erfaring i at lave projekter for og med unge. Jeg har en baggrund som lærer, leder og kunst- og kulturformidler og er ansat som afdelingsleder i Ishøj Ungdomsskole.

Crew

Et stærkt hold med flere velkendte ansigter står igen i år klar til at modtage dig på Musikstarter Camp Vestegnen. Topprofessionelle undervisere, musikere og medarbejdere glæder sig til at skabe en super fed camp sammen med jer!
Alle voksne har børneattest.

Kunstnerisk leder og underviser

David Dieu

David Dieu har 5 års undervisningserfaring indenfor genren. Han har arbejdet en del år som artist, men har de seneste år fokuseret på arbejdet bag tasterne som producer. David har skrevet og produceret for artister som bl.a. ZK, Maurice, NS Gang, Passion og flere.

Camp Koordinator

Ilknur Coban

Ilknur Coban er camp koordinator og arbejder til dagligt som Skole- & Fritidskoordinator på Ishøj Ungdomsskole med ansvarlig for at koordinere samarbejdet mellem folkeskolerne i Ishøj og Ungdomsskolen.

Underviser

Khanh Lam

Khanh har ca. 8 års erfaring inden for brugen af foto, video samt redigering og har arbejdet med musikvideoer og visuel identitet i 6 år. Han er uddannet i Multimediedesign og Kommunikation + Digital Konceptudvikling og har erfaring inden for markedsføring.

Underviser

Ray Andrew

Ray har stor erfaring med bandbaseret musik, hvor der spilles på akustiske instrumenter og synges. Med Ray, er der derfor også mulighed for at prøve kræfter med de traditionelle akustiske elementer i musikkens verden.

Underviser

Frederik Cupello

Frederik har stor erfaring med musikproduktion og vokalindspilning. Han har arbejdet med artister som Sivas, Passion m.fl., hvilket har givet ham erfaring i arbejdet med musik på et højt niveau.

Underviser

Karen Mukupa

Karen har siden starten af 90’erne været at finde på den danske Musikscene, bl.a. som den ene halvdel af "No Name Requested", en HipHop/Reggae gruppe bestående af Karen og Natasja. Udover at være i en masse andre kreative projekter, laver Karen også socialt arbejde for bl.a. Amne…

Guide

Camp Mentorer

Når du kommer på campen bliver du tildelt en gruppe som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen. Hver gruppe får tildelt en mentor, som støtter, inspirerer og guider jer gennem processen ift. at lave en god sang. Mentorer: Younes, Lucas, Durim, Frederik, Ray og David.

Praktisk Information

Camp Profil

På Musikstarter URBAN, Camp Vestegnen, kommer du til at arbejde med genren urban musik i løbet af ugen. Du vil på campen møde andre musikinteresserede unge og kompetente undervisere som du kan spare med og lade dig inspirere af. Du bliver tildelt en gruppe og en mentor som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen omkring en enkel sang, der skal optrædes med til den afsluttende koncert. Både venner og familie er velkomne til den afsluttende koncert.

Musikstarter Urban - Camp Vestegnen

Hvis vi kigger på de mest streamede sange i Danmark, så ser vi en overrepræsentation af sange og artister, der bevæger sig i den urbane lydgenre.
Vi mærker samme stigning i interessen for rap, sang og produktion indenfor lydgenren dels på vores hold, og på den daglige snakken om musik på Ishøj Ungdomsskole.
På Urban Vestegnen Musikstarter tager vi udgangspunkt i urbangenren i musik. Der vil blive sat fokus på udtryksformerne indenfor performance, musikproduktion og visuel fremtræden.
Afslutningskoncert: Tirsdag d.18. oktober (tidspunkt medfølger) laver vi en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår på spillestedet Kulturium Musikteater.
Husregler på campen:
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer
Opfør dig pænt over for dine musiker-kammerater og hjælp hinanden
Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre
Foto, Video & Kørsel
Vedhæftet info-mailen, som du får forud for campen er 2 samtykke-erklæringer, som du og dine forældre SKAL udfylde og medbringe på campen lørdag den 15. oktober.
Samtykkeerklæringerne omhandler medvirken på foto/video.
Betaling & Forplejning:
Når du modtager en infomail, betyder det at vi har modtaget din deltagerbetaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt forplejning mandag-fredag er inkluderet i prisen.
Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter Camp Vestegnen 2022!
De bedste Musikstarter-hilsner
Maja & David, Musikstarter Camp Vestegnen og Ishøj Ungdomsskole
Musik
På Musikstarter Urban fokuserer vi på, at gøre dig bedre til at bevæge dig i genren. I løbet af ugen får du nye kompetencer, som gør dig dygtigere til at rappe, synge, producere og skrive tekster. Vi regner stærkt med, at deltagere på Musikstarter Urban får færdiggjort et eller flere produkter, når ugen er omme.
Så hvis du tænker at du er den næste Sivas, Gilli eller ZK, så er det her du skal melde dig til.
Artwork
Din musik er klar, men hvordan får du andre til at få lyst til at lytte til din musik, og få en forståelse af din artist identitet?
På Musikstarter får du hjælp og rådgivning til at promovere dit produkt med lækkert visuelt materiale i form af foto og cover-art. I vil lære forskellige værktøjer og programmer at kende for at skabe visuelle produkter til jeres musik og artistidentitet.

Huskeseddel

Ishøj Ungdomsskolen stiller udstyr og studie til rådighed under hele campen.
Hvis du har behov for at medbringet eget udstyr eller instrumenter så HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.

Adresse

Musikstarter Camp Vestegnen foregår fra lørdag d. 15. oktober til tirsdag d. 18. oktober på:
Ishøj Ungdomsskole| Vejledalen 7 | 2610 | Ishøj
Den store afslutningskoncert finder sted i Kulturium Musikteater.