15. – 19. oktober 2022 (skolernes efterårsferie)
Camp Vestegnen
Campleder

Maja La Cour

Mit navn er Maja og jeg brænder for at få kreative processer og kunstneriske projekter op at stå – jeg har været tovholder for flere kulturevents og har stor erfaring i at lave projekter for og med unge. Jeg har en baggrund som lærer, leder og kunst- og kulturformidler og er ansat som afdelingsleder i Ishøj Ungdomsskole. 

Camp profil

På Musikstarter URBAN, Camp Vestegnen, kommer du til at arbejde med genren urban musik i løbet af ugen. Du vil på campen møde andre musikinteresserede unge og kompetente undervisere, som du kan spare med, og lade dig inspirere af. Du bliver tildelt en gruppe og en mentor som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen omkring en enkel sang, der skal optrædes med til den afsluttende koncert. Både venner og familie er velkomne til den afsluttende koncert.

Kunstnerisk leder og underviser

David Dieu

Mit navn er David Dieu og jeg har 5 års undervisningserfaring indenfor genren. Jeg har arbejdet en del år som artist, men har de seneste år fokuseret på mit arbejde bag tasterne som producer. Jeg har skrevet og produceret for andre artister som bl.a. ZK, Maurice, NS Gang, Maria &…

Camp Koordinator

Ilknur Coban

Mit navn er Ilknur Coban og jeg er camp koordinator. Jeg arbejder til daglig som Skole- & Fritidskoordinator på Ishøj Ungdomsskole, hvor jeg er ansvarlig for at koordinere samarbejdet mellem folkeskolerne i Ishøj og Ungdomsskolen.

Underviser

Khanh Lam

Mit navn er Khanh og jeg har ca. 8 års erfaring inden for brugen af foto, video samt redigering og har arbejdet med musikvideoer og visuel identitet i 4 år. Jeg er uddannet i Multimediedesign og Kommunikation + Digital Konceptudvikling og har erfaring inden for markedsføring. Je…

Underviser

Ray Andrew

Ray har stor erfaring i både optagelse og produktion af SoMe content. På Musikstarter 2019 står han for at lede et hold af unge designere, fotografer og journalister, der skal give deres take på hvordan Campen skal kommunikere med omverdenen.

Underviser

Frederik Cupello

Mit navn er Frederik og jeg har stor erfaring med musikproduktion og vokalindspilning. Jeg har arbejdet med artister som Sivas, Passion m.fl., hvilket har givet mig erfaring i arbejdet med musik på et højt niveau.

Underviser

Karen Mukupa

Karen har siden starten af 90’erne været at finde på den danske Musikscene, bl.a. som den ene halvdel af "No Name Requested", en HipHop/Reggae gruppe bestående af Karen og Natasja. Udover at være i en masse andre kreative projekter, laver Karen også socialt arbejde for bl.a. Amne…

Praktisk Information

Camp Profil

På Musikstarter URBAN, Camp Vestegnen, kommer du til at arbejde med genren urban musik i løbet af ugen. Du vil på campen møde andre musikinteresserede unge og kompetente undervisere som du kan spare med og lade dig inspirere af. Du bliver tildelt en gruppe og en mentor som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen omkring en enkel sang, der skal optrædes med til den afsluttende koncert. Både venner og familie er velkomne til den afsluttende koncert.

Musikstarter Urban - Camp Vestegnen

Hvis vi kigger på de mest streamede sange i Danmark, så ser vi en overrepræsentation af sange og artister, der bevæger sig i den urbane lydgenre.  

Vi mærker samme stigning i interessen for rap, sang og produktion indenfor lydgenren dels på vores hold, og på den daglige snakken om musik på Ishøj Ungdomsskole. 

På Urban Vestegnen Musikstarter tager vi udgangspunkt i urbangenren i musik. Der vil blive sat fokus på udtryksformerne indenfor performance, musikproduktion og visuel fremtræden.  

Musik 

På Musikstarter Urban fokuserer vi  at gøre dig bedre til at bevæge dig i genren. I løbet af ugen får du nye kompetencer, som gør dig dygtigere til at rappe, synge, producere og skrive tekster. Vi regner stærkt med, at deltagere på Musikstarter Urban får færdiggjort et eller flere produkter, når ugen er omme. 

Så hvis du tænker at du er den næste Sivas, Gilli eller ZK, så er det her du skal melde dig til.  

Artwork 

Din musik er klar, men hvordan får du andre til at få lyst til at lytte til din musik, og få en forståelse af din artist identitet? 

På Musikstarter får du hjælp og rådgivning til at promovere dit produkt med lækkert visuelt materiale i form af foto og cover-art. I vil lære forskellige værktøjer og programmer at kende for at skabe visuelle produkter til jeres musik og artistidentitet. 

Camp Mentorer 

Når du kommer på campen bliver du tildelt en gruppe som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen. Hver gruppe får tildelt en mentor, som støtter, inspirerer og guider er gennem processen ift. at lave en god sang. 

Mentorer: Younes, Lucas, Durim, Frederik, Ray og David.