A damn good idea
Derfor støtter vi

Nephew

"Musikcamps er stort i Sverige og USA - vi skal også have sat gang i musik-camps i DK. Derfor etablerede vi Musikstarter i 2013. Musikstarter handler om at øve sig og blive bedre. Flid. For det er en fantastisk fornemmelse at udvikle sig og mærke, at man rykker sig. Og Musikstarter handler om at være sammen med andre om musik. Fællesskab. For der er ikke noget mere magisk end at være flere personer, der sammen skaber én lyd."

Ungdomsringen

"Ungdomsringen er en landsdækkende medlemsforening for ungdomsskoler og Ungdoms- og Fritidsklubber. Vi har ca. 100.000 unge medlemmer over hele landet. En af vores kerneopgaver er at understøtte klubber og ungdomsskolers arbejde med gode, interessante, sjove, lærerrige aktiviteter for børn og unge i hele Danmark. Musikstarter er et blandt flere af vores aktivitetskoncepter. Vi er glade for at Musikstarter lykkes så flot og glade for at så mange musikglade større børn og unge har en fantastisk efterårsferie på Musikstarter Camps."

Bikubenfonden

"I Bikubenfonden arbejder vi med kunst og kultur som løftestang for at skabe positive forandringer for socialt udsatte børn og unge. Musikstarter er et ambitiøns projekt baseret på en inkluderende fællesskab, der giver alle typer unge succesoplevelser og styrker deres sociale kompetencer og modstandskraft."

Audi

"Vi støtter Musikstarter da det er et innovativt kulturprojekt. Helt konkret stiller vi biler til rådighed for de artister der skal rundt i landet og besøge de forskellige Musikstarter Camps."